'Üniversitemi Seçiyorum Kampüs Bağcılar' fuarı açıldı

Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Üniversite Tanıtım Fuarı Kirazlı Metro İstasyonu’nda açıldı. 

'Üniversitemi Seçiyorum Kampüs Bağcılar' fuarı açıldı

Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Üniversite Tanıtım Fuarı Kirazlı Metro İstasyonu’nda açıldı. 

'Üniversitemi Seçiyorum Kampüs Bağcılar' fuarı açıldı
13 Mayıs 2017 - 21:19 - Güncelleme: 13 Mayıs 2017 - 21:23
Reklam

Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 12. Sınıf öğrencileri ile üniversiteye hazırlananlara yönelik olarak hizmete sunduğu “Üniversitemi Seçiyorum Kampüs Bağcılar” Fuarı Kirazlı Metro İstasyonu yanında hizmete açıldı. Yurt içinden ve yurt dışından 47 üniversitenin stant açtığı Fuar’da öğrencilere bölümler ve kampüs ile ilgili bilgi verildi. 

Bağcılar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen Üniversitemi Seçiyorum Kampüs Bağcılar Üniversite Tanıtım Fuarı’nın açılışı törenle yapıldı. Açılışta bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, her şeyin başının eğitim olduğunu ifade etti. Lise son sınıftaki öğrencilerin üniversite sınavında isabetli tercih yapabilmesi amacıyla 2013’te ilçede üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine yönelik Üniversitemi Seçiyorum, projesini başlattıklarını kaydeden Çağırıcı, “Her gün sabah ve öğle saatlerinde 4 otobüsle öğrencilerimizi üniversitelere götürüyoruz. Bu gezilere katılan öğrencilerimiz üniversite kampüslerini geziyor ve rehberlerden bilgi alıyorlar. Bu yıl da proje kapsamında Mart – Nisan ayları içerisinde yaklaşık 6 bin lise son sınıf öğrencisine üniversiteleri gezdirdik” dedi. 

2017/05/2580843.jpg

ÖĞRENCİLER ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜ HAKKINDA BİLGİ ALDI
Konuşmaların ardından Başkan Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahameddin Başar üniversite stantlarını ziyaret etti. Stantlardaki görevliler, öğrencilere üniversiteleriyle ilgili bilgi verdiler. Fuar’da yurt içinden ve yurt dışından olmak üzere aralarında Marmara, İstanbul Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bezm-i Alem Vakıf Üniversitesi, Optimum Spor Akademisi, Lefke Avrupa Üniversitesi, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu 47 üniversite yer aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum