Türkiye Şampiyonu adayı Bahçelievler’den yola çıktı

Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, 2016 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Türkiye Şampiyonu adayı Bahçelievler’den yola çıktı

Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, 2016 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Türkiye Şampiyonu adayı Bahçelievler’den yola çıktı
20 Aralık 2016 - 16:47 - Güncelleme: 21 Aralık 2016 - 10:12
Reklam

2016 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği Finali, Bahçelievler’de gerçekleştirilen son tur maçları ve ardından yapılan ödül töreniyle sona erdi. Açılış hamlesini; Bahçelievler İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’in yaptığı turnuvanın ödül töreni, Kayseri'de gerçekleşen hain bombalı saldırı sonrası şehit düşen askerilerimiz için yapılan saygı duruşu ile başladı.

450 finalist sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne olan İstanbul Final Turnuvası’nda dereceye giren sporcular, kupa-madalya ödüllerinin yanında turnuva sponsoru İhlas Eğitim Kurumları tarafından da çeşitli hediyeler aldı. 

Turnuvayı tamamlayan tüm sporcular, 21-27 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenecek 2016-17 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası`na katılım hakkı kazandı. Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini; İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sinan Büyükparmaksız ve Bahçelievler Spor İlçe Müdürü Numan Şahin verdi.

BUGÜNLERİ BİRLİK VE BERABERLİKLE AŞACAĞIZ
Tören sonrası kürsüye çıkan Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Numan Nafiz Şahin konuşmasına, Kayseri’de yaşanan terör saldırısında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Bu terör saldırısına rağmen il ve ilçe genelinde spor faaliyetlerine devam ettiklerini ifade eden Şahin, “Mili birlik ve beraberlik ile bu yaşananların üstesinden gelecek, bu zor günleri aşacağız” dedi.

Turnuva organizasyonuna katkılarından dolayı Bahçelievler İlçe Gençlik Spor Müdürü Numan Nafiz Şahin, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin ve İhlas Eğitim Kurumları İlkokul ve Ortaokul Müdürü M. Numan Koyuncu`ya, TSF tarafından gönderilen fidan sertifikasını İl Temsilcisi Rıza Öney sundu.

Kategorilerine göre dereceye giren sporcular şu şekilde:
7 YAŞ KIZLAR:
1. Rengin Aslan
2. Işıl Özyiğit
3. Elif Çifçioğlu

7 YAŞ GENEL:
1. Mehmet Efe Pakyürek
2. Uygar Duruçay
3. Efe Kemal Özdemir

8 YAŞ KIZLAR:
1. Elvin Esma Büyük
2. Güneş Batum
3. Ela Başpınar

8 YAŞ GENEL:
1. Doruk Emir
2. Süleyman Barış Sezgin
3. Ata Özsöğüt

9 YAŞ KIZLAR:
1. Nehir Ertürk
2. Defne Karabay
3. Özlem Kutbay

9 YAŞ GENEL:
1. Ahmet Hakan Yegin
2. Hasan Hüseyin Çelik
3. Kayra Özkaynakçı

10 YAŞ KIZLAR:
1. Hatice Aslı Muştu
2. Dila Başpınar
3. Ecrin Efsa Büyük

10 YAŞ GENEL:
1.  Taha Özkan
2. Efe Mirza
3. Yusuf Portakalcı

11 YAŞ KIZLAR:
1. Elif Keskin
2. Sıla Kaya
3. Elif Sıla Yavuz

11 YAŞ GENEL:
1. Özgün Alp Akbaş
2. Yağız Çınar Akın
3. Erdeniz Taşlıçukur

12 YAŞ KIZLAR:
1. Elif Tuana Sedef
2. Elvida Doğruyol
3. Yağmur Şinik

12 YAŞ GENEL:
1. Arda Altun
2. Ahmet Doruk Koçer
3. Ahmet Alp Düşmez
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum