Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu kuruldu

İstanbul’daki muhtarlar bir araya geldi, Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu’nu kurdu. Başkanlık görevine ise Selami Aykut getirildi.

Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu kuruldu

İstanbul’daki muhtarlar bir araya geldi, Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu’nu kurdu. Başkanlık görevine ise Selami Aykut getirildi.

Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu kuruldu
10 Haziran 2017 - 16:01 - Güncelleme: 12 Haziran 2017 - 19:03
Reklam

İstanbul’daki muhtarlar derneklerine çatı olmak ve birlikte hareket etmek amacıyla Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu kuruldu. Başkanlık görevine ise 6 yıldır İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği(İMDD) Başkanlığı görevini sürdüren Bahçelievler Siyavuşpaşa Muhtarı Selami Aykut getirildi. İMDD Başkanlığı’na ise Temel Şardan seçildi.

İstanbul’un Fethi’nin yıldönümü olan 29 Mayıs’ta kurulan Tüm İstanbul Muhtarları Federasyonu (TÜMFED)’in Başkanı Selami Aykut, yeni dönemdeki yol haritasına ilişkin önemli açıklamalar yaptı. 2 dönem başkanlık görevi yaptığı İMDD’nin Genel Merkezi’ndeki toplantı sonrası kurulan federasyonun ilk toplantısında konuşan TÜMFED Başkanı Selami Aykut, “İMDD’ye başkan seçilen, uzun yıllar birlikte görev yaptığım yol arkadaşım Temel Şardan’ı tebrik ediyor ve beni bu yeni göreve layık gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu güvenininizi boşa çıkarmayacağım” dedi.

2017/06/5048392.jpg

2012’DE CUMHURBAŞKANIMIZA FAHRİ MUHTARLIK VERMİŞTİK
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı başbakan olduğu dönemde yönetim olarak ziyaret ettiklerini hatırlatan Başkan Aykut, “O dönem Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a fahri muhtarlık beratı vermiştik. Ayrıca götürdüğümüz dosyalarla bir nevi bugün yapılan muhtarlık toplantılarına zemin hazırlanmasına katkıda bulunmuştuk. İMDD döneminde birçok çalışmaya, örnek projeye imza attık. Ve bundan sonra da artık yolumuza tüm derneklerimiz ile beraber çatı federasyon olarak göreve devam etme kararanı aldık. Bağlı bulunan derneklerimiz ile yakın zamanda yapacağımız Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu kongresi sonrası yolumuza daha hızlı ve kararlı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

2017/06/7415034.jpg

KONFEDERASYONUN TAKİPÇİSİ VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ile de sıkı ilişkiler içerisinde bulunacaklarını ifade eden Başkan Aykut, “Ayrıca ilk günlerinde yanında olup, hatta genel merkez binasının kurdelesini bile beraber kestiğimiz Ankara'da bulunan konfederasyonu, mevkidaşlarımızı yakından takip edeceğiz. Bundan sonra da konfederasyonun yapmış olduğu tüm organizelerin takipçisi olacak, camiamızın faydasına olan tüm çalışmalarının da destekçisi olacağız” şeklinde konuştu. 

2017/06/7443332.jpg

ŞARDAN: FEDERASYONUMUZUN İZİNDEN GİDECEĞİZ
İMDD Başkanlığına seçilen Temel Şardan ise; “Öncelikle beni bu göreve seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 6 yıldır yaptığı çalışmalarla takdir toplayan, yol arkadaşım TÜMFED başkanımız Selami Aykut’tan aldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bundan sonraki çalışmalarımızda federasyonumuzun izinde devam edecek, tüm muhtarların sesi olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. >365/Haber Merkezi

2017/06/7727391.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum