Göğsümüzü kabarttılar...

Türkiye Kıckboks Milli Takımlar Antrenörü Sadık Oflu ve Yardımcısı Recep Genç'in çalıştırdığı Bahçelievler Kıckboks takımı, ilçenin gururu oldu.

Göğsümüzü kabarttılar...

Türkiye Kıckboks Milli Takımlar Antrenörü Sadık Oflu ve Yardımcısı Recep Genç'in çalıştırdığı Bahçelievler Kıckboks takımı, ilçenin gururu oldu.

Göğsümüzü kabarttılar...
07 Ağustos 2015 - 15:01
Reklam

Turkiye Kıckboks Milli Takımlar Antrenöru Sadık Oflu ve Yardımcısı Recep Genç'in yönetimindeki Bahçelievler Kıckboks takımı başarıdan başarıya koşuyor. Defalarca Dunya ve Avrupa şampiyonları çıkartan takım, şimdi de yeni Dunya ve Avrupa şampiyonluklarına hazırlanıyor.

Başarıdan başarıya koşan takım son olarak, 22-28 Temmuz'da Isparta'da duzenlenen Turkiye Kıckboks Şampiyonası'ndan 15 madalyayla döndu. 7 altın, 4 gumuş, 4 bronz madalya kazanan kulubun 4 sporcusu, İrlanda'da 21 - 29 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan Buyukler Dunya KickBoks Şampiyonası'nda ulkemizi ve kulubu temsil edecek.

Kulubumun farklı 2 sporcusu da İspanya'da 22 - 30 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Gençler Avrupa Kıckboks Şampiyonası'na katılacak.

İSTİKLAL MARŞ'IMIZI TÜM DÜNYAYA EZBERLETECEĞİZ
Mutluluklarını Gazete365 ile paylaşan Antrenör Sadık Oflu, "Musabaka tarihine kadar çalışmalarımız butun hızıyla devam etmektedir. Önumuzdeki Avrupa ve Dunya şampiyonasına özel antrenman programıyla hazırlanıyoruz. Teknik taktik ve model çalışması, en son avrupa ve dunya şampiyonaları musabakalarını gösteren videolar, musabakaların maç durumuna göre kondisyon mukavemet çalışmaları gibi gerekli eylemleri gerçekleştiriyoruz. Bizim amacımız 1 kez şampiyon olmak değil, devamlı olarak şampiyonluğumuzu korumak . Çalışmalarımız bu doğrultuda devam etmektedir. Yeni Avrupa ve Dunya şampiyonları çıkartarak, yolumuza devam edeceğiz inşallah" dedi.

"Aynı zamanda asıl gayemiz; milli ve manevi yönden örnek bir gençlik yetiştirmek " diyen Oflu, "Amacımız hem Avrupa şampiyonasında hem Dunya şampiyonasında Altın madalyalar kazanarak ulkemizi en iyi şekilde temsil etmek. İstiklal Marş'ımızı butun Avrupa ve Dunya ulkelerine ezberletmek" şeklinde konuştu.