Şehit yakınları ve gaziler ile kınalı kuzular bir arada…

Ülke genelinde olduğu gibi Gazete365’in yayın bölgesi; Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Güngören’de de demokrasi şehitlerinin yakınları ile gazilere devlet kurumları tarafından sahip çıkılıyor.

Şehit yakınları ve gaziler ile kınalı kuzular bir arada…

Ülke genelinde olduğu gibi Gazete365’in yayın bölgesi; Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Güngören’de de demokrasi şehitlerinin yakınları ile gazilere devlet kurumları tarafından sahip çıkılıyor.

Şehit yakınları ve gaziler ile kınalı kuzular bir arada…
09 Ağustos 2016 - 17:05 - Güncelleme: 09 Ağustos 2016 - 18:14
Reklam

15 Temmuz’daki darbe teşebbüsünün ardından her gün gerçekleşen coşkulu demokrasi nöbetleri sürüyor. Ülke genelinde olduğu gibi Gazete365’in yayın bölgesi; Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Güngören’de de demokrasi şehitlerinin yakınları ile gazilere devlet kurumları tarafından sahip çıkılıyor. Demokrasi şehitlerinin yakınları ve gaziler de meydanlardaki nöbetlere katılım sağlıyor.
Bağcılar’da da 15 Temmuz gecesi darbecilerin mermilerine, toplarına, tüfeklerine, tanklarına ve F16’larına göğüs geren ve yaralanan gaziler, hemşehrilerini selamladı. Coşkulu meydanda yapılan programda ayrıca, askere gidecek gençlere de kına yakıldı. 

KINALI KUZULAR ASKERE UĞURLANDI
Vatan ve demokrasi nöbeti yine çok anlamlı bir uğurlama törenine sahne oldu. Bağcılarlı gençler ellerin kına yakılarak askere uğurlandı. Törende Bağcılarlı gençlerin eline kına yakıldı. Türk bayrağını öpen gençler, Feyzullah Gümüştekin Hoca’nın yaptırdığı duaya birlikte ‘âmin’ dedi. Gümüştekin, “Bu yiğit delikanlılarımız Bağcılar’daki kutsal nöbetlerine artık birliklerinde devam edecekler. Ülkemiz hainlerden çok çekti. Bu cesur evlatlarımız sayesinde inşallah kendimizi güvende hissedeceğiz” dedi.

KAHRAMAN HEMŞEHRİLERİNİ BAĞIRLARINA BASTILAR
Programda ayrıca 15 Temmuz gecesi üniformalı darbeci hainlerin mermilerine, toplarına, tüfeklerine, tanklarına ve F16’larına göğüs geren ve yaralanan Bağcılarlı gaziler, hemşehrilerini selamladı. Onbinler, kahraman hemşehrilerini adeta bağırlarına bastı. Çağırıcı, ilerleyen anlarda ayrıca ülkemizde eğitim gören 116 ülkenin vatandaşı olan üniversite öğrencileriyle birlikte hemşehrilerini selamlarken birlikte Türk bayrağını dalgalandırdı.

KAYNARCA BAĞCILARLILAR’I YALNIZ BIRAKMADI
AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca da binlerce ilçe sakinlerini bu nöbetlerinde yalnız bırakmadı. Meydanı dolduran Bağcılarlılara hitap eden Kaynarca, devletin birçok kurumuna sızdırılmış Fetö mensuplarının temizlenmesine başlandığını belirti. Fetö Terör Örgütü’ne ait okul, dernek, vakıf, kurum ve kuruluşların kapatıldığını hatırlatan Kaynarca, “İki haftadır bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisimizde çalışıyoruz. Kanunlar çıkarıyoruz. Beyin göçünün önlenmesine yönelik kanun çıkardık. Artık yurt dışındaki beyinlerimiz ülkemize gelecek, burada vatanına hizmet verecek” dedi.

MİLLETİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da yaptığı konuşmada 23 gün boyunca mukaddes vatan ve demokrasi nöbeti tutan hemşehrilerine teşekkür etti. Çağırıcı, “Kahraman milletimiz, askerlerimiz, polislerimiz ve basınımız ile birlikte hareket ederek üniformalı hainlere tokat vurmuştur. Fetö’nün, emperyalistlerin ve işbirlikçilerinin 40 yılda hazırladıkları planı, Türk milleti 20 saatte bozmuştur. Ülkemizi düşmanlarımız işgal etmek istediler. Ülkemiz uçurumun kıyısından dönmüştür. Bu hainlere karşı göğüslerini siper eden kahraman milletimizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum