Şehit Erhan Bulut Ortaokulu dikkatleri üzerine çekiyor...

Şehit Erhan Bulut Ortaokulu’nun Müdürü Yasin Gülşen, Gazete365’e konuştu. Okuldaki gelişimi, projeleri ve hedeflerini anlatan Müdür Gülşen, desteklerinden dolayı ilçe protokolüne de teşekkür etti.

Şehit Erhan Bulut Ortaokulu dikkatleri üzerine çekiyor...

Şehit Erhan Bulut Ortaokulu’nun Müdürü Yasin Gülşen, Gazete365’e konuştu. Okuldaki gelişimi, projeleri ve hedeflerini anlatan Müdür Gülşen, desteklerinden dolayı ilçe protokolüne de teşekkür etti.

Şehit Erhan Bulut Ortaokulu dikkatleri üzerine çekiyor...
09 Nisan 2016 - 17:36 - Güncelleme: 02 Mayıs 2016 - 14:52
Reklam

Son zamanlarda gösterdiği gelişme ile dikkatleri üzerine çeken Bahçelievler Şehit Erhan Bulut Ortaokulu’nun Müdürü Yasin Gülşen, okul olarak projelerini ve hedeflerini anlattı. Nisan ayında açılacak Yazarlık Liderlik ve Hitabet Atölyesi ile Mayısa ayında gerçekleşecek TUBITAK onaylı Bilim Fuarı’nın müjdelerini de veren Müdür Yasin Gülşen, okula destek veren ilçe protokolüne de teşekkür etti.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Yasin Gülşen’in atanmasıyla birlikte farklı bir okul havasına bürünen Şehit Erhan Bulut Ortaokulu’ndan eğitimde güzel örnekler gelmeye devam ediyor. Dikkatleri üzerine çeken okulda, tüm malzemeleri okul tarafından karşılanan ve öğrencilerin boş zamanlarında istedikleri gibi kullanabildikleri Resim Atölyesi ile İlçe Milli Eğitim ve Ram Müdürlüğünün organizasyonunda Yetenek Atölyeleri kapsamında yapılan Yazarlık Liderlik ve Hitabet Atölyesi açılıyor. Okul ayrıca Erasmus + projesi kapsamında öğrencilerin katılımıyla yapılan yurtdışı etkinlikleriyle de, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılında eğitim alanında ilçedeki farkını ortaya koyuyor.

Şehit Erhan Bulut Ortaokulu dikkatleri üzerine çekiyor
KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ
Gazete365’e okul ile ilgili bilgi veren ve bir farklı uygulamayı da Nisan ayı itibariyle hayata geçirdiklerini söyleyen Okul Müdürü Yasin Gülşen,  “Minderini ve Kitabını Kap Gel” etkinliğine başladıklarını söyledi. Bu etkinlikte öğrencilere kitap okuma alışkanlığını farklı ve eğlenceli metodlarla kazandırmaya çalıştıklarını, öğrencilerin evlerinden minderlerini ve kitaplarını getirdiklerini ifade eden Müdür Yasin Gülşen, bahar havasında açık alanda eğlenerek aynı zamanda kitap okuduklarını belirtti.
Yabancı dilin geliştirilmesi ve kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasının dünya eğitim sistemine entegre olabilmek için en önemli iki unsur olduğunu belirten Müdür Gülşen,  “Kitap okuma alışkanlığı birinci önceliğimiz. Yabancı dilin gelişimi ve Avrupa ülkelerindeki eğitim sistemlerini görebilmek ve öğrencilerin kısa bir sürede olsa bu eğitime dahil olabilmeleri adına Avrupa Birliğinin Ulusal ajans ile yürüttüğü Erasmus Projelerine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda yeni projeler hazırlayıp sunuyoruz” dedi. 
YAZARLIK, LİDERLİK VE HİTABET ATÖLYESİ AÇILIYOR
8.sınıfların gireceği TEOG sınavları için öğretmen ve öğrencilerin çok gayretli çalıştıklarını bu sayede önceki yılardan başarılı bir sonuç beklediklerini de belirten Müdür Gülşen, “Amacımız; öğrencilerimizin tamamının ortaöğretimde başarılı olup büyük oranlarda üniversiteyi kazanmasını sağlamak. Bunun için ilk adım olan ortaöğretimde başarılı okullara öğrencilerinin yerleşmesini arzu ediyoruz. Başarılı bir gençlik yetiştirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. 22 Nisan 2016 tarihinde ülkemiz ve ilçe liderlerimizin, bürokrat, siyasi ve sportif alandaki liderlerinin ve yine ilçemiz değerli yazarlarının katılımıyla ‘Yazarlık, Liderlik ve Hitabet’ atölyemizin açılışını gerçekleştireceğiz. Buradaki amacımız da çok farklı bir konseptte geleceğin yazarlarını ve liderlerini yetiştirmeye çalışmak olacak” diye konuştu.

Şehit Erhan Bulut Ortaokulu dikkatleri üzerine çekiyor
BİLİM FUARI HAZIRLIKLARINDA SONA GELİNDİ
Bilim Fuarı açılışının da müjdesini veren Müdür Gülşen, “11-13 Mayıs 2016 tarihleri arasında okulumuzda öğretmenlerimizin gayreti sonucu TUBITAK tarafından onaylanan Bilim Fuarı’mızın açılışını gerçekleştireceğiz. Sonrasında da inşallah güzel bir mezuniyet töreni ile okulumuz öğrencilerinin merkez bölge okullarımızla aynı coşku ve heyecanla mezun olmalarını temin etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.
BÜYÜKLERİMİZİN DESTEĞİ SONSUZ
Okulun bu derece ivme kaydetmesinde okul yöneticileri, öğretmenleri ve ilçe protokolünün büyük emeği olduğunu söyleyen Müdür Gülşen, “Okulumuzun gelişiminde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bütün bu çalışmalar ve gelişmeler için İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özyiğit’in, Belediye Başkanımız Sayın Osman Develioğlu’nun ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin Çıkrıkçı’nın sürekli destek oluyor. Kendilerine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Okulumuza şehit bir kardeşimizin isminin verilmesi, okulumuzu başarılı kılmak adına bizlere ayrı bir sorumluluk yüklüyor” ifadelerini kullandı. 365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum