Gürsel Tekin Bağcılar İlçe Örgütünü ziyaret etti…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Bağcılar ilçe örgütünü ziyaret etti.

Gürsel Tekin Bağcılar İlçe Örgütünü ziyaret etti…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Bağcılar ilçe örgütünü ziyaret etti.

Gürsel Tekin Bağcılar İlçe Örgütünü ziyaret etti…
22 Aralık 2012 - 20:54
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Bağcılar İlçe Örgütünü ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’e partililer kadar gazeteciler de büyük ilgi gösterdi.

CHP Bağcılar İlçe Örgütünden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir televizyon kanalında ‘Ofisimde dinleme cihazı bulundu' sözlerini hatırlatarak, "Bir ülkede başbakanın güvenliği yoksa 74 milyon yurttaşımızın da güvenliği yoktur. Başbakan kim tarafından dinleniyorsa bunu kamuoyuyla paylaşmalı.' dedi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde polisle öğrenciler arasında yaşananları değerlendiren Tekin, öğrencilere sahip çıkan üniversite rektörünü kutladı. Uludere konusunda ise tek sorumlunun Başbakan Erdoğan olduğuna dikkat çeken Tekin, Türkiye'de demokratik parlamenter sistemin halen yerli yerine oturmadığını söyledi. Başkanlık sistemi konusu gibi birçok konuda Başbakan Erdoğan’ eleştiren Tekin, Kar yağışı nedeniyle İstanbul'da yaşanan olumsuzlara da değindi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'da yaşanan olumsuzlara da değinen Tekin şöyle devam etti: "İstanbul 2 gün adeta teslim olmuş vaziyette idi. İstanbul'un çok ciddi sorunları bulunduğu, bunların konuşup tartışılmadığı bir dönemde yöneticilerin en kolay yapacağı iş sıkıyönetim ilan edip evinizden çıkmayın demektir. İstanbullular herhalde bu kış boyunca birçok sabah evlerinden çıkamayacak vaziyette gibi gözüküyor."

İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda kimin aday olacağının önemli olmadığını ifade eden Tekin, "İstanbul'da kimin aday olacağı kolaydır. CHP bununla meşgul değil. CHP önümüzdeki dönemde İstanbul'un derdine nasıl çare olacak onun projelerini tartışıyor." diyerek sözlerine şöyle devam etti, "İstanbul şuanda çaresiz bir kent haline gelmiş. Kar yağar, sel gelir felaket olur Allah'tandır. İktidarın hiçbir suçu olmaz. AK Parti iktidarının ne belediyelerde nede merkezde suçu olmaz. Suç varsa ya vatandaştadır ya da ilahi adalettir. Altyapı, planlama, ulaşım, mülkiyet gibi sorunlar çözülememiş. Çözülememiş yüzlerce sorun söyleyebilirim. Çözülmüş ne var? Sadece kendi camiasındaki kişilerin rantları çözülmüş."