Lokman Çağırıcı fenomen olma yolunda

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yapılan araştırma sonucu, sosyal medyayı en iyi şekilde kullanan belediye başkanı seçildi.

Lokman Çağırıcı fenomen olma yolunda

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yapılan araştırma sonucu, sosyal medyayı en iyi şekilde kullanan belediye başkanı seçildi.

Lokman Çağırıcı fenomen olma yolunda
10 Şubat 2016 - 11:36 - Güncelleme: 12 Şubat 2016 - 17:45
Reklam

Sokakta ve makamında olduğu gibi sosyal medya uzerinden de halkı dinleyen ve interneti aktif kullanan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sevenlerinden de destek alıyor. Bağcılarlı gençlerin Facebook, Twitter, İnstagram gibi sosyal medyada kuruduğu fan hesapları da, zirveye doğru ilerliyor. 10 binleri aşan takipçi sayılarına ulaşan gençler, başkanın eğlenceli caps ve haberlerini yapıp, paylaşarak sosyal medyada ses getiriyor.

Kimi zaman modern, kimi zaman ise Anadolu insanını yansıtan giyim tarzı, sıcak ve samimi yaklaşımı ile Bağcılar halkının gönlunde taht kuran Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Dijital Araştırmalar Derneği’nin yaptığı analizde de öne çıktı.

ARAŞTIRMADA BİRİNCİ OLDU
Belediyeler ve belediye başkanlarının en detaylı dijital ve sosyal medya performansı analizi kamuoyuyla paylaşıldı. Dijital Araştırmalar Derneği’nin 'Dijital Kent 2015 Yerel Yönetimler Dijital Varlık Reytingi’ne göre Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İstanbul’da Twitter’ı en doğru kullanan belediye başkanı seçildi.

Araştırmaya göre Başkan Çağırıcı, sosyal ağların doğru kullanımı, erişimi guncellemesi, etki ve etkileşiminde de başarılı bulundu.

HER MECRADA BİNLERCE TAKİPÇİ…
Kişisel Twitter hesabındaki takipçi sayısı 50 Bin’i aşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Twitter"ı en etkin şekilde kullanan siyasetçilerden biri. Ayrıca, Başkan Çağırıcı’nın sevenleri tarafından yönetilen @hayatimbagcilar hesabı 150 Bin takipçi sayısına yaklaşırken, Bağcılar Belediyesi’ne ait resmi Twitter hesabı ise 21 Bin takipçi sayısına ulaştı.

SOSYAL MEDYAYI ÖNEMSİYORUZ
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Lokman Çağırıcı, gunumuzun en önemli paylaşım ağları olan sosyal medyayı hizmetlerinde en doğru şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını ifade ederek, “Hizmetlerimizin sunumunda toplumun yakından takip ettiği sosyal ağlar da artık önemli bir yere sahip bulunuyor. Bağcılar Belediyesi olarak bu alanda da önemli çalışmalara imza atıyoruz. Yerel yönetimlerde dijital ve sosyal medya uygulamaları önem kazandı. Bağcılar Belediyesi olarak farkındalık oluşturmak ve kurumsal hizmetlerimizin kalitesini arttırmak için her imkanı değerlendirmeye çaba gösteriyoruz. Gerek yuz yuze gerekse sosyal medya aracılığıyla halkımızla her vakit göruşme imkanımız oluyor. İlçemizi birlikte yönetiyoruz. Birlikte önemli projeleri hizmete sunuyoruz" dedi. 365/Melek Bayhan

Çağırıcı, en son Golden City Awards’ın duzenlediği yarışmada da En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödule layık görulmuştu.