İMDD Elazığ için harekete geçti

“Üşüyen ellerin kalplerini ısıtmaya gidiyoruz” projesi kapsamında toplanan yardım malzemeleri kamyonlara yüklendi, Elazığ’a doğru yola çıkıldı.

İMDD Elazığ için harekete geçti

“Üşüyen ellerin kalplerini ısıtmaya gidiyoruz” projesi kapsamında toplanan yardım malzemeleri kamyonlara yüklendi, Elazığ’a doğru yola çıkıldı.

İMDD Elazığ için harekete geçti
09 Şubat 2016 - 16:48 - Güncelleme: 19 Şubat 2016 - 23:13
Reklam

İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği tarafından geçen sene Muş ili ile başlatılan kardeşlik köprusu bu sene de Elazığ ile devam ediyor. Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut’un genel başkanlık görevini yuruttuğu İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği(İMDD), “Üşuyen ellerin kalplerini ısıtmaya gidiyoruz" projesi kapsamında Elazığ’a gidiyor.

İMDD tarafından Elazığ’daki ihtiyaç sahipleri için başlatılan kampanyada sona gelindi. Toplanan giysi ve kırtasiye malzemeleri kamyonlara yuklendi. İstanbul Buyukşehir Belediyesi’nin verdiği kamyonlar, İstanbul’un 3 ilçesindeki toplanma merkezlerinden Elazığ’a hareket etti.

 

Kamyonların Bahçelievler Siyavuşpaşa, Kağıthane Hamidiye ve Kartal Uğur Mumcu mahallelerinden hareket ettiğini söyleyen İMDD Başkanı Selami Aykut, kendilerinin de yönetim kurulu olarak Cuma gunu Elazığ’da olarak, yardımları teslim edeceklerini söyledi.

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
Kampanyaya destek verenlere şukranlarını sunan Başkan Selami Aykut, “Başta Buyukşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a, İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği’miz yönetim kuruluna, Bahçelievler İlçe Kaymakamımız Mehmet Ali Özyiğit’e, Elazığ Belediye Başkanımız ve Elazığ Valimize teşekkur ediyoruz. Bu projeye destek veren, adını sayamadığımız butun iş adamlarımızdan, hayırseverlerimizden Allah binlerce kez razı olsun. İnşallah oraya gittiğimizde de Elazığ Belediyesi bizi ağırlayacak ve biz de hayır çarşısında uşuyen elleri ısıtacağız. İnşallah bu etkinliğimiz önumuzdeki senelerde de devam edecek" diye konuştu.

ONLAR DA DESTEK VERDİ
İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği’nin duzenlemiş olduğu yardım kampanyasına, Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Mudurluğu sporcularından da destek geldi. Sporcular hazırlamış oldukları yardım kolilerini Siyavuspaşa Muhtarı Selami Aykut'a Yenibosna Stadı’nda teslim etti.

Sporcuların ailelerine ve antrenörlerine teşekkur eden İlçe Spor Muduru Numan Şahin, bu tip sosyal sorumluluk projelerinde yer almasından buyuk mutluluk duyduğunu, bundan sonraki aşamalarda da gönulluluk esasına dayalı, topluma yararlı projelere, sporcuların da katkıda bulunması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 365/Haber Merkezi

Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı Selami Aykut’un genel başkanlık görevini yuruttuğu İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği(İMDD), “Üşuyen ellerin kalplerini ısıtmaya gidiyoruz" projesi kapsamında Elazığ’a giderken, destek veren herkese teşekkur etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum