Güngören dumansız hava sahası oluyor

Güngören Emniyet Müdürlüğü ve Yeşilay Şube Başkanlığı, Güngören'i resmen ‘Dumansız hava sahası’ ilan ettiler.

Güngören dumansız hava sahası oluyor

Güngören Emniyet Müdürlüğü ve Yeşilay Şube Başkanlığı, Güngören'i resmen ‘Dumansız hava sahası’ ilan ettiler.

Güngören dumansız hava sahası oluyor
12 Şubat 2016 - 15:30 - Güncelleme: 12 Şubat 2016 - 18:22
Reklam

Gungören Yeşilay Şube Başkanlığı "Dumansız hava sahası " projesinin ilk adımını Gungören Emniyet Mudurluğu ile ortaklaşa atarak resmen başlattı. 09 Şubat Sigarayı Bırakma Gunu olması sebebiyle Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Yıldız ve İlçe Emniyet Muduru Murat Bingöl tarafından “Gungören dumansız hava sahası" kampanyasına resmen ilk imza atılarak başlandı.

Gungören’in Sesi Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan habere göre; kampanya start töreninde ayrıca Emniyet Muduru Murat Bingöl de, Yeşilay Şube Başkanı tarafından takılan rozetle artık resmen Yeşilay uyesi oldu. Törende; Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Karagöz, Erdoğan Koç ve iş adamı Adem İnce de hazır bulundular.

AİLENİZİ DE DÜŞÜNÜN
Emniyet mudurluğu binasında yapılan toplantı sonunda, 'Artık sigara içenler bir daha duşunecek’ diyen Yeşilay Başkanı Mehmet Yıldız, “Emniyet mudurumuz Murat Bingöl'le başlattığımız bu kampanya daha şimdiden beğeni görurken sivil toplum kuruluşları ve kurumlarımızla da bu etkinliği yıl boyunca devam ettireceğiz. Artık insanlarımızın sigarayı bırakması gerektiğini aksi takdirde yaşamlarının hem maddi hem de manevi olarak kayıplara sebep olacağını bir kez daha hatırlatacağız. İnsanlar aileleriyle uzun yaşamak istiyorsa bu kampanyaya kulak versinler" dedi.

ÇOCUKLARINIZ SİZDEN UZAKLAŞMASIN
Gungören Emniyet Muduru Murat Bingöl ise kampanyanın içeriği ve geniş kitlelere yayılmasının planlandığını dile getirirken, sigarayı bırakan bir insanın en çok eşinin ve çocuklarının saygısını kazanacağını dile getirdi. Murat Bingöl " Sigara hem ekonomimize hem de aile ve dost meclisimize zarar veriyor. Bu kampanyada sigarayı bırakacak kişi önce eşinden sonra çocuklarından saygı duyacak. Her çocuk anne ve babasından sigara içmesinden dolayı uzaklaşıyor. Emniyet mudurluğu olarak bizler çalışmalarımızda kapalı alanlarda sigara kullanımı konusunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kampanya ile hem personelimize karşı hem de çevremize karşı duyarlılığımızı kat kat arttıracağız" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum