Gecede; Yahya Baş’a teşekkür plaketi verildi

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongreyle yeni yönetimin oluştuğu İstanbul Güngören Spor Kulübü, verdiği akşam yemeğiyle ilçe protokolü ve spor camiasıyla bir araya geldi.

Gecede; Yahya Baş’a teşekkür plaketi verildi

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongreyle yeni yönetimin oluştuğu İstanbul Güngören Spor Kulübü, verdiği akşam yemeğiyle ilçe protokolü ve spor camiasıyla bir araya geldi.

Gecede; Yahya Baş’a teşekkür plaketi verildi
13 Şubat 2016 - 20:18 - Güncelleme: 15 Şubat 2016 - 00:56
Reklam

2014-2015 sezonunda Spor Toto 3.Lig’de mücadele etme başarısını gösteren, İstanbul Güngören Spor Kulübü, ‘Dayanışma ve Kardeşlik Gecesi’nde ilçe protokolü ve spor camiasıyla bir araya geldi. Güngören’in efsane ismi, Kurucu Belediye Başkanı, eski Bakan Yardımcısı ve eski Kulüp Başkanı Yahya Baş’a teşekkür plaketi verilen akşam yemeğinde, kulübün geçmişi ve geleceği ile ilçedeki spor camiasının sorunları konuşuldu.
Teşekkür plaketini ve 34 numaralı formasını AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı ve Kulüp Başkanı Hacı Sürmeneli’nin elinden alan efsane Başkan Yahya Baş, “İstanbul Güngörenspor aldığı derecelerle kendini ispatlamış bir kulüptür. Güngörenliler bu camiaya daha çok sahip çıkmalıdır. Biz zamanında elimizden geleni yaptık, yaşlandık ve bayrağı gençlere bıraktık. Onlar da eminim ki, bu bayrağı daha da ileriye taşıyacaklardır” diye konuştu.

YOĞUN KATILIM
Kulübün sosyal tesislerinde gerçekleşen akşam yemeğine; Güngören Kurucu Belediye Başkanı, eski Bakan Yardımcısı ve eski Kulüp Başkanı Yahya Baş başta olmak üzere, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Abdullah Başçı, Hasan Turan, Güngören Emniyet Müdürü Murat Bingöl, Gazete365’in yazarlarından olan Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Atilla Kırali, Bakırköy Spor Müdürü Metin Albayrak, Yeşilay Şube Başkanı Mehmet Yıldız,  Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Halit Seyyar, eski ve yeni kulüp yöneticileri ile ilçedeki dernek, STK ve spor kulübü temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve sporcular katıldı.

HERKESİN KATILIMIYLA BİZ OLACAĞIZ
Yeni bir yönetimle yola çıktıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Hacı Sürmeneli, “Yönetim olarak biz diyerek yola çıktık ve inşallah biz olarak başaracağız. Futbolun dışında 6 yeni branş açtık ve inşallah başarılı sporcular yetiştireceğiz. İlçemizdeki kulüplerimizle birlikte yürüyüp yükseleceğiz. Güngören’deki gençlerin önce Güngören’de yer almasını sağlayacağız. Sizlerle beraber, gençlerimizle beraber ortak hareket edecek ve biz olacağız inşallah” dedi. 365/ Aykut Kaya

YÖNETİM KURULU
1- Hacı Sürmeneli (Başkan)
2- Ahmet Sarıkaya
3- Atilla Kırali
4- Azmi Dikici
5- Erol Hacıosmanoğlu
6- Erkin Sevinç
7- Erol Yılmazgil
8- Fatih Başçı
9- Kemal Düşün
10- Metin Albayrak
11- Mehmet Özçelik
12- Mehmet Seyyar
13- Muharrem Muhsin Aydın
14- Naci Ay
15- Namık Ayhan
16- Osman Savaş
17- Özer Öztaşbaşı
18- Seçkin Benli
19- Selami Kılıç
20- Yaşar Yerlikaya

DENETLEME KURULU
1- İbrahim Kurşun
2- Oktay Nuhoğlu
3- Kamil Bulut
4- Faik Tanrıkulu
5- Hikmet Ömeroğlu


YORUMLAR

  • 0 Yorum