Fikret Orman, Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katıldı

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret eden ve 100.Yıl Bakırköy Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni yerinin açılışına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yoğun ilgiyle karşılandı.

Fikret Orman, Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katıldı

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret eden ve 100.Yıl Bakırköy Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni yerinin açılışına katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yoğun ilgiyle karşılandı.

Fikret Orman, Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katıldı
14 Ekim 2016 - 17:30 - Güncelleme: 14 Ekim 2016 - 17:34
Reklam

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret etti, 100.Yıl Bakırköy Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni yerinin açılışına katıldı. Bakırköy Belediyesi’nden dernek binasına kadar yaya olarak giden Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı, hatıra fotoğrafları için bol bol poz verdi.
Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak ile Beşiktaş Kulübü’nün yöneticilerinin de eşlik ettiği yürüyüşte; espriler ve gülücükler havada uçuştu. Renkli görüntüler, birbirinden ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleşen dernek açılışında da devam etti.

ABOUBAKAR’IN AİLESİ GELDİ, BUNDAN SONRA…
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman; yönetim kurulu üyeleriyle, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyareti sırasında Vincent Aboubakar’ın ailesinin de İstanbul’a geldiğini belirterek,”Aboubakar bundan sonra patlama yapacaktır” dedi.
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile sohbeti sırasında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman şunları ifade etti:” Şu anda İstanbul’da adeta yazdan kalma çok güzel bir havayı yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki bir haftada önce Kayseri sonra Napoli’de de bizim havamız iyi olacak. Aboubakar’ın ailesi İstanbul’a geldi, bundan sonra Aboubakar’dan patlama bekliyoruz. Takımımızın önemli silahı Oğuzhan’da hazır hale gelecek. Beşiktaş takımındaki tüm futbolcularımızın çok ahlaklı futbolcular. Zaman zaman sakat oldukları halde oynama istekleri de bundan.”

KERİMOĞLU: BU GİDİŞLE BEŞİKTAŞLI OLACAĞIM
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da, “Öncelikle Sayın Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sayın Başkan Fikret Orman’ın her zamanki sıcaklığı ve dostluğundan ötürü fanatik bir G.Saraylıyım ama bu gidişle Beşiktaşlı olacağım. Napoli deplasmanında da Beşiktaş’ımızı tribünden destekleyeceğim” diye karşılık verdi.
Başkan Kerimoğlu’nun, ‘Napoli maçına ben de geleceğim’ demesi üzerine ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Başkan Kerimoğlu’nun ayağı Beşiktaş’a uğurlu geliyor, Napoli maçı bizimdir” dedi.

100. YIL BAKIRKÖY BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ AÇILDI
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk daha sonra yaya olarak Fahri Korutürk Caddesi, Ebuzziya Caddesi üzerinden Kartopu Sokak’ta nulunan100.Yıl Bakırköy Beşiktaşlılar Derneği’nin yeni yerinin açılışına gittiler.
Eski Beşiktaşlı Milli Futbolcu, Teknik Direktör Rasim Kara, ünlü sinema sanatçısı Nuri Alço ve yüzlerce Beşiktaşlının katıldığı açılışın ardından Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a Dernek Başkanı Nazmi Koca tarafından desteklerinden dolayı plaket verildi.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum