Erdoğan, Atatürk'ten 96 yıl sonra aynı soruyu sordu

Milyonların katıldığı Yenikapı’daki tarihi “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde tek millet tek yürek olduğumuzu  bir kez daha gösterdik...

Erdoğan, Atatürk'ten 96 yıl sonra aynı soruyu sordu

Milyonların katıldığı Yenikapı’daki tarihi “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde tek millet tek yürek olduğumuzu  bir kez daha gösterdik...

Erdoğan, Atatürk'ten 96 yıl sonra aynı soruyu sordu
08 Ağustos 2016 - 00:37 - Güncelleme: 08 Ağustos 2016 - 11:21
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde halka hitap etti. Erdoğan, "Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal, 1920 yılında İstanbul ve İzmir başta olmak üzere ülkenin büyük bölümünün işgal altında olduğu kara günlerde şunu söylüyordu; 'Milletimiz çok büyüktür, hiç korkmayalım. O, esaret ve zillet kabul etmez. Fakat onu bir araya toplamak ve kendisine 'Ey millet, sen esaret ve zillet kabul eder misin?' diye sormak lazımdır. Ben milletimin vereceği cevabı biliyorum...' Şimdi burada bir kez daha soruyorum. Gazi'den 96 yıl sonra Yenikapı Meydanı'ndan aynı soruyu sizlere soruyorum. Ey millet, sen esaret ve zillet kabul eder misin? Mesele bu. Bu millete kimse bu esareti asla getiremeyecektir." Erdoğan, "idam" sloganı üzerine, "Siyasi parti genel başkanları burada, sizin talebinizi biliyorlar. Onamaksa meclisten gelecek böyle bir kararı peşinen ifade ediyorum onarım" dedi.

Milyonların katıldığı Yenikapı’daki tarihi “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde tek millet tek yürek olduğumuzu bir kez daha gösterdik...

Türkiye’ye gelecek hesabını verecektir
Başbakan Binali Yıldırım Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde konuştu. Yıldırım, "15 Temmuz gecesi milletimize zehir eden terör örgütü lideri FETÖ Türkiye’ye gelecek hesabını verecektir" dedi.

12 madde sıraladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde konuştu. CHP lideri konuşmasında 12 madde açıkladı.

Türkiye'nin kalbine nişan aldı
MHP lideri Devlet Bahçeli, Yenikapı'daki 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde konuştu. Bahçeli, Fetullah Gülen'e çok sert çıktı: Zalimler, hainler, emperyalizmin maşaları, bu defa Türk askeri kılığına girdiler, milletin silahını yine millete çevirdiler, milletin imkanlarını kullanarak yine millete öldürücü darbe vurmak istediler. Alim ve hoca görünümlü bir terörist, sığındığı Pensilvanya'dan getirdiği beddua seanslarıyla, nefret söylemleriyle, öfke nöbetleriyle cinayet örgütüne Türkiye'ye 'vur' emri verdi. İblis'e ruhunu satan bu vaiz, Müslüman görünümlü bu Voyvoda, ihanetle, Türk ve Türkiye düşmanlığıyla doruğa çıktı, fitne ve münafıklıkta rekor kırdı. Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ, Türkiye'nin kalbine nişan aldı.

TEK MİLLET TEK YÜREK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, program öncesinde Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Kahraman ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir süre sohbet etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum