Erdem Bayazıt öğrencileri Yusuf Güney'i seçti

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Güngören’de liseli öğrencilerle buluştu. Öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren genç sanatçı, programın sonunda öğrenci meclisinden ‘Yılın şarkıcısı’ ödülünü aldı.

Erdem Bayazıt öğrencileri Yusuf Güney'i seçti

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Güngören’de liseli öğrencilerle buluştu. Öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren genç sanatçı, programın sonunda öğrenci meclisinden ‘Yılın şarkıcısı’ ödülünü aldı.

Erdem Bayazıt öğrencileri Yusuf Güney'i seçti
16 Ekim 2017 - 09:02 - Güncelleme: 22 Ekim 2017 - 20:47
Reklam

Yaptığı etkinlik ve düzenlediği programlarla dikkatleri üzerine çeken Güngören Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi, yeni öğretim yılının ilk konuğu olarak; ünlü şarkıcı Yusuf Güney’i ağırladı. “Yusuf Güney ve başarı hikâyesi” adıyla okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe; AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdülhalim Aksuyu, Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Beyaz, ASR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karahan ve Okul Müdürü Remzi İlhan ile öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Okulun müzik öğretmeni ile bir öğrencisinin verdiği müzik ziyafetiyle başlayan söyleşide; gençlere keyifli anlar yaşatan Yusuf Güney, öğrencilik yıllarından müzik hayatına atılışına ve sonraki sürece dair hayatının kesitlerini, dönüm noktalarını öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin renkli sorularıyla iyice eğlenceli hale gelen programın sonunda Yusuf Güney’e, okulun öğrenci meclisi başkanı tarafından ‘Yılın şarkıcısı’ ödülü verildi. Yapılan seçimde oy vererek, bu ödüle kendisini layık görenlere teşekkür eden genç sanatçıya, Okul Müdürü Remzi İlhan tarafından da çiçek takdim edildi.

GAZETECİ KILIĞINDA KULİSİNE GİRDİM
Gençlerin ardı ardına gelen sorularını esprileri ve güler yüzüyle yanıtlayan Yusuf Güney, ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile tanışmak hikâyesini de anlattı. El Roman’ın hayranı olduğunu söyleyen Yusuf Güney, “Tanışmamız biraz ilginçtir. Ben müzikle pek alakası olmayan bir insandım. İtalyan şefliği, baklava ustası gibi birçok mesleği yaptım. Sadece çok iyi bir dinleyiciydim. Bir gün Rafet El Roman’ın konserine gittim. Konser sonrası yanına girmek istedim, izin verilmedi. Sonra ben de gazeteci kılığında kulise girdim. Sonra tanıştık. Haliyle bugün buralara geldim” diye konuştu.

KENDİ KENDİNİZİN MUHASEBECİSİ OLUN
Çocukken yaptığı haylazlık anılarını öğrencilerle paylaşan, “Kaç kadına şarkı yazdığı” gibi öğrencilerin özel sorularını cevaplayan Güney, öğrencilere nasihat vermeyi de ihmal etmedi. Öğrencilere asla pes etmemeleri gerektiğini söyleyen Güney, “Dünyanın bütün sıkıntıları üzerimizde olduğu dönemler oluyor. Onları müzikle, hobilerimizle, sevdiğimiz insanlarla aşıyoruz. Benim de hayatta mutlu olduğum yerler vardır. Hayatta bir şeyleri başarmadan önce yaptığım bütün negatif yanlış şeyleri kendimde ararım. Muhasebesini yaparım. Kendi muhasebeciniz olun. Başka bir muhasebeci tutmanıza gerek yok. Bu yaşlarda bir şeyleri daha iyi anladığınız için seçim konumunda olduğunuz için daha da ince ayrıntısına girebiliyorsunuz. Bir şeyleri yapmadan önce olumsuzlukları düşünün. Bir şey yapmadan önce 2-3 defa düşünün. İşin içinden çıkamadığınız zaman destek alın. Benim hayatımdaki en önemli şey sevenlerim. Ben bile bir şey yapmadan önce sevenlerime danışıyorum.  Çünkü hayatta en güzel örnekleri sevenlerinizden alırsınız. O yüzden sevenlerinizin kıymetini bilin” şeklinde tavsiyelerde bulundu.

Yaptığı söyleşiyle öğrencileri güldüren, düşündüren ve nasihatlerde bulunan Güney, konuşmasının tamamladıktan sonra sevilen şarkılarını gençler için seslendirdi. Güney’in şarkılarına eşlik eden öğrenciler, eğlenceli dakikalar yaşadı, genç sanatçıyla bol bol selfie çekindi. >365/Haber Merkezi  

YORUMLAR

  • 0 Yorum