Bu hafta vizyona giren filmler- 9 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 9 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 9 Haziran
09 Haziran 2017 - 18:47 - Güncelleme: 03 Temmuz 2018 - 15:14
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; biri ortak yapım 4 yerli, 5 yabancı film olmak üzere 9 yeni film girdi.

İşte 9 Haziran’da vizyona giren filmler;


1) Mumya (The Mummy)
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera
Süre: 110 dk.
Yönetmen: Alex Kurtzman
Oyuncular: Tom Cruise, Annabelle Wallis, Sofia Boutella, Russell Crowe, Jake Johnson
Seslendirenler: Murat Şen, Fatih Özacun, Figen Sümeli, Burcu Güneştutar, Bora Sivri
Senaryo: David Koepp, Christopher McQuarrie, Jon Spaihts, Dylan Kussman
Yapımcı: Roberto Orci, Alex Kurtzman

Filmin konusu: 2000 yıl kadar önce Mısır kraliçesi olmak üzereyken yaptığı yanlış bir tercih nedeniyle hakettiği tahtı alamadan mumyalanıp toprağın altına gömülen Ahmanet (Sofia Boutella), binyıllar boyunca toprağın altında kalmıştır. Bölgede bulunan Nick Morton (Tom Cruise) Ahmanet'in beklediği yeri tesadüfen ortaya çıkarınca binlerce yıldır bekleyen kötü gücü ve laneti de istemeden serbest bırakmış olur. Hak ettiği yere ulaşana dek karşısına çıkan her şeyi yakıp yıkmaya kararlı prensese engel olabilmek için Morton ve aynı ekipte yer alan Jenny (Annabelle Wallis) birlikte mücadele edecektir.


2) Dokuzuncu Hayat
Yapımı: 2016 - Kanada, İngiltere
Tür: Gerilim
Süre: 108 dk.
Yönetmen: Alexandre Aja
Oyuncular: Jamie Dornan, Sarah Gadon, Aiden Longworth, Oliver Platt, Aaron Paul
Senaryo: Max Minghella
Yapımcı: Alexandre Aja, Max Minghella

Filmin konusu: 9 yaşındaki Louis Drax (Aiden Longworth) kısa ömrü boyunca birçok tehlikeli kazadan sağ çıkmayı başarmıştır. 9. doğum gününde ise bir uçurumdan düşerek ölür. Ancak morgda geçen birkaç saatin ardından küçük çocuğun ölmediği anlaşılır. Bu mucizevi olayları bir şekilde açıklamaya kararlı olan çocuk nörologu Allan Pascal (Jamie Dornan), çocuğun gizemlerle dolu hikayesini öğrendikçe kendisini gerçek hayatla hayal dünyası arasındaki sınırın inceldiği gerilimli bir macerada bulacaktır.
Dokuzuncu Hayat filmi, Liz Jensen'in 2004'te yazdığı çok satan kitabından uyarlandı.


3) Kedi
Yapımı: 2016 - Türkiye, ABD
Tür: Belgesel
Süre: 80 dk.
Yönetmen: Ceyda Torun
Yapımcı: Ceyda Torun
Diğer Adı: Nine Lives: Cats in Istanbul

Filmin konusu: Bu belgesel filmde Ceyda Torun, İstanbul'un sokak kedilerine bambaşka açılardan bakarak bu sevimli yaratıkların hayatlarımızda ne kadar büyük ve vazgeçilmez bir kapladığını bizlere aktarırken, bir yandan da elden geldiğince şefkat ve ilgi gösterdiğimiz kedilerin bizim insani yönümüzü ne kadar temsil ettiğini hatırlatıyor.


4) Dede Korkut Hikâyeleri: Salur Kazan Zoraki Kahraman
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Burak Aksak
Oyuncular: Mahir İpek, Devrim Yakut, Erdal Tosun, Onur Atilla, Salih Kalyon
Senaryo: Burak Aksak
Yapımcı: Necati Akpınar

Filmin konusu: Bir Oğuz Beyi olan Salur Kazan, ava çıktığında obasını emanet ettiği oğlu Uruz'un ihmalkarlığı yüzünde oba işgal edilir ve Salur Kazan'ın ailesi esir alınır. Salur Kazan, ailesini ve obasını kurtarabilmek için kötülerin peşine düşecektir.
Burak Aksak'ın Dede Korkut Hikayeleri'nden esinlenerek çektiği film serisinin ilki olan Salur Kazan Zoraki Kahraman, Salur Kazan'ın Evinin Yağmalanması adlı öyküyü mizahi bir dille yorumluyor.


5) Çünkü Onu Çok Sevdim
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Erdoğan Koç
Oyuncular: Emre Kanat, Aysu Alev Aygün, Ümit Sağlam, Hüseyin Yaşar, Bilgehan Duman
Senaryo: Erdoğan Koç
Yapımcı: Erdoğan Koç

Filmin konusu: Emre (Emre Kanat) sosyal bir insan olsa de kendisiyle ilgili konularda ketum, içine kapanık bir gençtir. Tutkusu olan karakalem çizimde kendini daha da geliştirmek için günün birinde İtalya'ya gidebilmenin hayallerini kurmaktadır. Arkadaşlarıyla gönüllü olarak katıldığı bir etkinlikte tanıştığı Sema (Aysu Alev Aygün), kendisinde varolduğunu uzun süredir farketmediği duyguları uyandıracaktır. Sema ile hayata bambaşka bir açıdan bakmaya başlayacak, hedeflerini ve gelecek planlarını yeniden yapmaya başlayacaktır.
Çünkü Onu Çek Sevdim filminim çekimleri Uşak'ta yapıldı.


6) Vampir Cehennemi: İstila
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Aksiyon, Korku
Süre: 81 dk.
Yönetmen: Dan dan Berk,  Robert Olsen
Oyuncular: Connor Paolo, Steven Williams, Nick Damici, Bonnie Dennison, Alan C. Peterson
Senaryo: Nick Damici
Yapımcı: Larry Fessenden, Greg Newman
Diğer Adı: Vampir Cehennemi 2, Stake Land II

Filmin konusu: Vampi Avcısı'nın da büyük yardımlarıyla Yeni Cennet'e kaçıp hayatını kurtaran Martin (Connor Paolo) için mücadele bitmemiştir, nitekim tüm çabalarına rağmen ailesi, başında bir kadın vampirin olduğu 'Kardeşlik' istilacılarının vahşetine kurban gitmiştir. İntikam için yeniden eski topraklarına dönen ve Avcı'yı (Nick Damici) aramaya başlayan genç adam yol boyunca hem vampirler, hem de son kalan insanlarla ve sonunda Avcı'yla karşılaşır. Martin, vampirlerin liderinden intikam almak isterken, vampirlerin lideri de yıllar önce kaybettiği gözünden dolayı Avcı'nın peşindedir. Büyük vampir saldırısından sağ kurtulabilmek kolay olmayacaktır.


7) 11
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Gerilim
Yönetmen: Can Varol
Oyuncular: Zeynep Gülay, Anıl Can Yılar, Cansu Şahin, Osman Cavcı, Özcan Varaylı
Senaryo: Ali Cumhur Demir
Yapımcı: Murat Barutçu

Filmin konusu: Üniversitede son sınıfta okuyan Zeynep (Zeynep Gülay) otoskopi rahatsızlığından muzdariptir, yani kendisine tıpatıp benzeyen başka bir varlık tarafından sürekli takip edildiğini düşünmektedir. Nişanlısının ölümünden de kendisini sorumlu tutmaktadır. Profesyonel destek alsa da hastalığı kendisiyle birlikte hem sevgilisi Barış, hem de yakın arkadaşı İlke'nin hayatlarını olumsuz etkilemektedir. Gördüğü sanrıların iyice artmasıyla Zeynep, ilaç tedavisini keserek hastalığıyla kendi kendine yüzleşme yoluna gidecektir.


8) Prenses ve Kurbağa: Ajanlar İş Başında
Yapımı: 2017 - ABD, Hindistan, Güney Kore
Tür: Animasyon, Aile, Komedi, Macera
Süre: 79 dk.
Yönetmen: Richard Rich

Filmin konusu: Yaşadıkları ülkeye gelen şüpheli kişiler, Prenses Alis ve etrafındakileri endişeye düşürmüştür. Bu kişilerin sırrını anlayabilmek için onları her an gözetlemeye karar veren Alis, Lucas ve diğer arkadaşları, tüm yeteneklerini kullanarak ajanlık yapmaya karar verir.


9) Bir Nefes (Ein Atem)
Yapımı: 2015 - Almanya, Yunanistan
Tür: Dram
Süre: 97 dk.
Yönetmen: Christian Zübert
Oyuncular: Chara Mata Giannatou, Jördis Triebel, Richard Van Weyden, Benjamin Sadler, İpek Zübert
Senaryo: Christian Zübert, İpek Zübert
Diğer Adı: One Breath

Filmin konusu: Yunanistan'daki kötü ekonomik koşullar nedeniyle Frankfurt'a giden Elena (Chara Mata Giannatou), Atina'da bıraktığı erkek arkadaşından hamile olduğunu öğrenir. Kürtaj için paraya ihtiyacı olan genç kadın, hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen Tessa ve Jan çiftinin küçük kızları Lotte'ye dadılık yapmaya başlar. Başlarda biraz zorlansa da dadılığa alışan Elena, bir gün sokakta Lotte'yi kaybeder. Telaştan ne yapacağını bilemez ve Atina'ya geri döner. Kızın kaybetmenin üzüntüsüyle adeta çıldıran Tessa (Jördis Triebel) Atina'ya giderek Elena'yı ve orada olduğunu düşündüğü kızını her yerde aramaya başlar. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum