Bu hafta vizyona giren filmler- 28 Nisan

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 28 Nisan

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 28 Nisan
27 Nisan 2017 - 18:42 - Güncelleme: 03 Mayıs 2017 - 14:52
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; bir ortak yapımlı 4 yerli, 6 yabancı film olmak üzere 10 yeni film girdi.

İşte 28 Nisan’da vizyona giren filmler;


1) Galaksinin Koruyucuları 2
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon
Süre: 136 dk.
Yönetmen: James Gunn
Oyuncular: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff
Seslendirenler: Vin Diesel, Bradley Cooper
Senaryo: James Gunn, Dan Abnett, Andy Lanning
Yapımcı: Kevin Feige, Lars P. Winther
Diğer Adı: Guardians of the Galaxy 2 - War of Kings

Filmin konusu: 2014'te çekilen Galaksinin Koruyucuları filmindeki maceraların devamı niteliğindeki bu filmde Peter Jason Quill, yani Star-Lord (Chris Pratt) arkadaşları suikastçi Gamora (Zoe Saldana), ailesinin intikamını almak için tüm galaksiyi dolaşan Drax (Dave Bautista), ödül avcısı rakun Rocket ve onun yanında dolaşan Groot ile birlikte babasının kökenlerini arıyor. Bu yolculuk sırasında galaksinin değişik yerlerinde savaşırlarken yanlarına yeni yol arkadaşları da katılıyor.


2) The Circl
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim
Süre: 110 dk.
Yönetmen: James Ponsoldt
Oyuncular: Emma Watson, Tom Hanks, Karen Gillan, John Boyega, Ellar Coltrane
Senaryo: James Ponsoldt
Yapımcı: Tom Hanks, Anthony Bregman

Filmin konusu: Mae Holland (Emma Watson) dünyanın en güçlü teknoloji şirketlerinden biri olan The Circle'da iş bulduğunda büyük bir mutluluk yaşar. Burada geçirdiği ilk zamanlarında da her şey yolunda görünmektedir, hatta şirkette yükselmeye de başlamıştır. Ancak şirketin, milyarlarca insanın özel hayatıyla ilgili ne kadar çok şey bildiğini yavaş yavaş öğrendikçe, bireysel özgürlüklere nasıl saygısızlık edildiğini anladıkça fikirleri değişmeye başlayacaktır.
Dave Eggers'ın 2013'te basılan aynı adlı kitabından uyarlandı.


3) Ölümcül Deney: DeJaVu
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Korku
Süre: 107 dk.
Yönetmen: D.J. Viola
Oyuncular: Nathan Kress, Virginia Gardner, Kirby Bliss Blanton, Ryan Higa, Mark Furze
Senaryo: D.J. Viola, James Hibberd
Yapımcı: D.J. Viola, Christopher Ursitti

Filmin konusu: Paraya ihtiyaç duyan 5 üniversite öğrencisi, 2000 $ ücret vaat eden bir ilaç şirketinin deneyine katılmaya karar verir. İlk başlarda bir sorun çıkmaz, ancak bir süre sonra hafıza güçlendirici bu ilacın hiç tahmin edilemeyen bir yan etkisi baş gösterir. Bu ilacı alan gençler nasıl öleceklerini görebilmeye başlamıştır, üstelik gördükleri kısa bir süre içinde gerçeğe dönüşmektedir. Kendi ölümlerini engellemeye çalışırlarken katilin içlerinden biri olduğunu ve onun da geleceği görebildiğini anlarlar, ancak katil sürekli bir adım öndedir.


4) Aç Kapıyı Çok Fenayım
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 106 dk.
Yönetmen: Kenan Öztürk
Oyuncular: Oğuzhan Yıldız, Gözde Mukavelat, Ferdi Kurtuldu, Burçin Abdullah, Dilara Büyükbayraktar
Senaryo: Oğuzhan Yıldız

Filmin konusu: Başarılı senaryo yazarı Oğuz, hiç kimsenin beklemediği bir anda kendisini hayata bağlayan işini, senaristliği bırakır. Bu günlerinde görüştüğü tek insan, üst komşusu eski yönetmen Ertem'dir. Oğuz ve arkadaşları ayrıntılarını hiç hatırlamadıkları bir gecenin ardından evde uyandıklarında ise hayatları değişmiştir, nitekim hepsine iş teklifleri gelmeye başlamıştır. Ne var ki  hiçbiri o gece ne olduğu hakkında en ufak bir fikre sahip değildir.


5) Nereden Nereye
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Volkan Dönmez
Oyuncular: Sarp Levendoğlu, Hakan Bilgin, Yosi Mizrahi, İnan Ulaş Torun, Aslı Mavitan
Senaryo: Selim Çirput

Filmin konusu: Oyuncu olma hayaliyle yaşayan Ejder Kalender (İnan Ulaş Torun) bütün çabalarına rağmen şeytanın bacağını kıramamış, Bodrum'da yaşayan bir kablolu televizyon teknisyenidir. Bir gün gazetede gördüğü haber aklına müthiş bir fikir getirir. Tüm Türkiye'nin tanıdığı yakışıklı oyuncu Metin Leylek (Sarp Levendoğlu) ve yapımcı Barış Savaş'ı (Yosi Mizrahi), biten dizilerinin şerefine Bodrum'a gelecektir. Ejder de kalacakları yazlığa bir gece vakti giderek kendini gösterip ilerisi için bir rol kapmayı amaçlar. Ancak gece boyunca sakarlıklarıyla Metin ve Barış'ı canından bezdirecek, birçok talihsizliğe neden olacaktır.


6) Dalida
Yapımı: 2016 - Fransa
Tür: Biyografi
Süre: 124 dk.
Yönetmen: Lisa Azuelos
Oyuncular: Sveva Alviti, Riccardo Scamarcio, Jean-Paul Rouve, Nicolas Duvauchelle, Niels Schneider
Senaryo: Lisa Azuelos
Yapımcı: Lisa Azuelos, Romain Le Grand

Filmin konusu: Mısır'da İtalyan bir ailenin çocuğu olarak doğmuş, 1950'lerden 80'lere dek birçok farklı dilde, bir kısmı Türkçe aranjmanlarla da farklı şarkıcılar tarafından söylenmiş onlarca unutulmaz şarkıya imza atmış Dalida'nın fırtınalı yaşam öyküsü, profesyonel ve özel hayatıyla Hindistan'a yaptığı yolculuk gibi ayrıntılar da bu filmde aktarılıyor.


7) Çatışma
Yapımı: 2016 - Mısır, Fransa, Almanya
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 97 dk.
Yönetmen: Mohamed Diab
Oyuncular: Nelly Karim
Senaryo: Mohamed Diab

Filmin konusu: Mısır'da farklı siyasi ve toplumsal gruplara ait gözaltına alınan kişiler, 8 metrekarelik araçta hep birlikte götürülmektedir. Müslüman Kardeşler üyeleri, ordu yanlıları ve bu iki gruba da ait olmayan diğer insanlar, yaşanan olayları kendi açılarından yorumlayacak, aracın penceresinden dışarıyı gözlemlerlerken gerilim sık sık yükselecektir.
Çatışma filmi 2013'te Muhammed Mursi'nin ordu ve Sisi tarafından devrilmesi sırasında Mısır'ın içinden geçtiği karmaşık siyasi süreçte, tamamen polis aracında geçiyor.


8) Bir Annenin Feryadı
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Aile, Dram
Süre: 115 dk.
Yönetmen: Attila Gökbörü
Oyuncular: Altan Akışık, Ayşegül Kaygusuz, Mertkan Arat, Banu Şahin, Kerem Gökçer
Senaryo: Attila Gökbörü
Yapımcı: Ali Osman Emirosmanoğlu

Filmin konusu: 1970'li yıllarda İstanbul'da duvarcılık yapan Tahir Özütemiz, müteahhitliğe geçerek hızlı bir yükselişle kısa zamanda çok zengin olur. Ailesiyle Şişli'ye taşınarak daha zengin bir muhitte farklı bir yaşam tarzı sürdürmeye başlar. Bu duruma itiraz eden tek kişi ise ailenin en büyüğü, Kurtuluş Savaşı gazisi Arif Dede'dir. Torunları İhsan ve Emine'nin kendi yetiştiği döneme uygun şekilde yaşamalarını istese de, İhsan büyüdükçe başını çok derde sokacak, bütün ailesi için işleri zorlaştıracaktır.
Raif Cilasun'un eserinden uyarlanan Bir Annenin Feryadı filmi, 28 Nisan 2017'de gösterime girdi.


9) Gelecek Günler
Yapımı: 2016 - Fransa, Almanya
Tür: Dram
Süre: 100 dk.
Yönetmen: Mia Hansen-Løve
Oyuncular: Isabelle Huppert, André Marcon, Roman Kolinka, Edith Scob, Sarah Le Picard
Senaryo: Mia Hansen-Løve
Yapımcı: Rémi Burah, Fabian Gasmia
Diğer Adı: Things to Come, The Future

Filmin konusu: Felsefe öğretmeni Nathalie (Isabelle Huppert), yıllardır evli olduğu eşi Heinz'ın (André Marcon) ondan ayrılacağını açıklamasıyla kendini büyük bir boşlukta bulur. Son derece düzenli bir şekilde kurduğu hayatı, bu hayatın temel taşı olan evliliğinin sona ermesiyle kökünden sarsılmıştır. Nathalie hayatının kalanında neler yapacağından çok emin olmasa da bazı cesur kararlar vererek hayatına yeniden bir anlam katmaya çalışacaktır.


10) Lanet: Ervah Cinleri
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 79 dk.
Yönetmen: Teoman Gündüz
Oyuncular: Ceyhun Tutal, Ceren Yasemen Güneysu, Ufuk Özkaya, Sevcan Sini, Zahid Çetinkaya
Senaryo: Teoman Gündüz, Asiye Cenk Gündüz
Yapımcı: Teoman Gündüz

Filmin konusu: Üniversitenin sinema bölümünde okuyan 4 arkadaş, terkedilmiş bir köye giderek duydukları bazı gerçek üstü olayları araştırmaya ve her anı kameraya kaydetmeye karar vermişlerdir. Ancak bir süre sonra gençlerle irtibat kesilir ve polislere kayboldukları ihbarı yapılır. Olayı soruşturmaya giden polis ekibi, olay yerinde buldukları, her şeyin kaydedildiği kameradan korkunç gerçekleri öğrenecektir. >365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum