Bu hafta vizyona giren filmler- 27 Ekim

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 27 Ekim

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 27 Ekim
28 Ekim 2017 - 11:41 - Güncelleme: 03 Temmuz 2018 - 18:29
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona 4 yerli, 1 yabancı olmak üzere 5 yeni film girdi.

İşte 27 Ekim’de vizyona giren filmler;


1)Thor 3:Ragnarok 
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik
Yönetmen: Taika Waititi
Oyuncular: Chris Hemsworth,  Cate Blanchett,  Mark Ruffalo,  Tom Hiddleston,  Idris Elba
Seslendirenler: Lou Ferrigno
Senaryo: Craig Kyle,  Larry Lieber,  Christopher Yost
Yapımcı: Kevin Feige

Filmin konusu: Evrenin bir ucundaki Sakaar gezegeninde kötü kalpli ve çok güçlü Hela'nın (Cate Blanchett) esiri olan Thor (Chris Hemsworth) oldukça zor durumdadır, üstelik çekicini Hela tuzla buz etmiştir. Thor'un bir an önce ülkesi Asgard'a dönerek Ragnarok'u, yani kendi uygarlıklarının temeli olan tanrıların ölümü ve Asgard'ın çöküşü anlamına gelen olayı durdurması gerekmektedir. Bunun için eski dostlarıyla ittifak kurar.


2) Ayla
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram,  Romantik
Yönetmen: Can Ulkay
Oyuncular: Çetin Tekindor,  İsmail Hacıoğlu,  Lee Kyung-jin,  Ali Atay,  Taner Birsel
Senaryo: Yiğit Güralp
Yapımcı: Mustafa Uslu

Filmin konusu: Kore Savaşı'na asker olarak gönderilen Süleyman (İsmail Hacıoğlu), savaş esnasında öksüz kalan ve himayesini aldığı küçük Koreli kızla sevgi dolu samimi bir bağ kurar. Ayla adını verdiği küçük çocuğu aylarca bakar, ancak savaş bittiğinde kimsesiz çocuğu Türkiye'ye götürmek istediğinde Kore yasalarının engeliyle karşılaşır ve zor da olsa ayrılırlar. Bu olaylardan 60 yıl geçtikten sonra Süleyman Bey, nerede olduğu, neler yaptığı hakkında hiçbir bilgisi olmadığı Ayla'yı yeniden görebilmek için harekete geçer.
Ayla filmi, Kore'de savaşmış Süleyman Dil Birliği’nin gerçek hikayesinden esinlenerek çekildi.


3) Yol Arkadaşım
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Bedran Güzel
Oyuncular: Oğuzhan Koç,  İbrahim Büyükak,  Aslı Bekiroğlu,  Eda Ece,  Emre Kınay
Senaryo: İbrahim Büyükak
Yapımcı: Necati Akpınar,  BKM

Filmin konusu: İşinde zor günler geçiren, hayatında sıkıntılı bir dönemden geçen ilaç mümessili Onur (Oğuzhan Koç), Kurban Bayramı yaklaşırken başarması güç görevlerle karşı karşıya kalmıştır. Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak için bir an önce orada olması, öte yandan kısa süre önce kaybettiği işini de geri kazanması gerekmektedir. Bir telefon uygulaması aracılığıyla Ayvalık yolculuğunda yanına yol arkadaşı olarak aldığı Şeref'in (İbrahim Büyükak) varlığı ise bu işleri başarabilmesi için en büyük engel olacaktır. Şeref'in yol boyu başına açtığı belalar, öte yandan yolculuk sırasında tanıştıkları Bahar (Aslı Bekiroğlu), Onur için bu yolculuğu unutulmaz kılacaktır.


4) Orhan Pamuk’a Söylemeyin Kars’ta Çektiğim Filmde Kar Romanı da Var
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen: Rıza Sönmez
Oyuncular: Vildan Atasever,  Numan Çakır,  Atılay Uluışık,  İdil Vural,  İsrafil Parlak
Senaryo: Rıza Sönmez

Filmin konusu: Sabah yatağından akşamki bir müzik programına sanatçı bulma hedefiyle kalkan Yüksel Bey (Ermutlu), akşama kadar Kars’ta çalınmadık kapı bırakmaz. Amacı bir tar ustası, bir nara – ritimci ve akordiyoncu bulmak olan Yüksel Bey tanıdığı müzisyenlerin peşinde kapı kapı gezer. 
Rıza Sönmez'in ilk uzun metrajlı yönetmenliği olan film Nobel edebiyat ödüllü Orhan Pamuk’un Kars’ı konu edindiği Kar romanının izinde, Kars merkezinde geziyor. Kafkasların ezgilerinin neredeyse hiç susmadığı film, en film, yarı kurmaca yarı dokü-drama tadında bir yolculuk.  


5) İşe Yarar Bir Şey
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram
Süre: 104 dk.
Yönetmen: Pelin Esmer
Oyuncular: Başak Köklükaya,  Öykü Karayel,  Yiğit Özşener,  Ayşe Nil Şamlıoğlu,  Cüneyt Yalaz
Senaryo: Pelin Esmer,  Barış Bıçakçı
Yapımcı: Pelin Esmer,  Marsel Kalvo
Diğer Adı: Something Useful

Filmin konusu: Leyla (Başak Köklükaya), lise arkadaşlarıyla tam 25 yıl sonra buluşmak üzere uzun bir tren yolculuğuna çıkmıştır. Yıllarca gitmediği lise buluşmalarına sonunda katılmaya karar vermiştir. Bu yolculuk sırasında tanıştığı genç hemşire adayı Canan'ın (Öykü Karayel) hikayesi oldukça ilgisini çeker, nitekim Canan, hayatına son vermeye karar vermiş tekerlekli sandalyeye mahkum Yavuz'a (Yiğit Özşener) yardım etmeye gitmektedir. Bu ziyaret, Canan'ın olduğu kadar Leyla'nın da hayatını etkileyecektir. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum