Bu hafta vizyona giren filmler-26Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-26Ağustos

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-26Ağustos
26 Ağustos 2016 - 11:35
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 6 yeni yabancı film girdi. 

İşte 26 Ağustos’ta vizyona giren filmler;

1) Suikast
Yapımı:
2016 - ABD, Tayland
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
Süre: 99 dk.
Yönetmen: Dennis Gansel
Oyuncular: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, Natalie Burn
Senaryo: Tony Mosher, Lewis John Carlino
Yapımcı: René Besson, Frank DeMartini
Diğer Adı: Mechanic 2: Resurrection

Filmin konusu: İlk filmdeki maceralarından sonra Arthur Bishop (Jason Statham), suikastçilik işini bırakmaya karar vermiştir. Ancak sevgilisi Gina (Jessica Alba) çok güçlü ve tehlikeli bir adam tarafından kaçırılınca, onun hayatını kurtarabilmek için yeniden eski işine dönmek zorunda kalacaktır. Görevi, dünyanın 3 farklı yerindeki birbirinden zor suikastleri gerçekleştirmek ve onlara kaza süsü vermektir.


2) Star Trek Sonsuzluk
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera, Savaş
Süre: 122 dk.
Yönetmen: Justin Lin
Oyuncular: Chris Pine, Zoe Saldana, Karl Urban, Zachary Quinto, Simon Pegg
Senaryo: Roberto Orci, Patrick McKay, John D. Payne, Gene Roddenberry
Yapımcı: J.J. Abrams, Roberto Orci
Diğer Adı : Star Trek 3

Filmin konusu: Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar almış, Kaptan Kirk (Chris Pine) ve arkadaşları dünyayla hiçbir haberleşme imkanı olmaksızın çaresiz kalmıştır. Üstelik burada yepyeni ve çok güçlü bir düşmanla yüz yüze gelirler. Federasyonun temsil ettiği tüm değerler, güçlü düşman karşısında zorlu bir sınava tabi tutulacaktır.
JJ Abrams'ın Star Trek serisinin 3. filmi Star Trek Beyond, filmin çekimlerinden kısa bir süre sonra hayatını kaybeden Anton Yelchin'in son filmlerinden bir tanesi oldu.


3) Nefesini Tut
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Gerilim, Korku
Süre: 88 dk.
Yönetmen: Fede Alvarez
Oyuncular: Jane Levy, Daniel Zovatto, Dylan Minnette, Stephen Lang, Katia Bokor
Senaryo: Fede Alvarez, Rodo Sayagues

Filmin konusu: Kendisi ve kızkardeşi için daha iyi yaşam koşullarına kavuşmak isteyen Rocky (Jane Levy), erkek arkadaşı Money (Daniel Zovatto) ve bir başka arkadaşı Alex (Dylan Minnette) ile birlikte çok zengin, ancak gözleri görmeyen bir adamın evini soymaya karar verir. Bu işin çok kolay olacağını düşünmüşlerdir. Ancak fena halde yanılırlar, nitekim bu kör adam çok tehlikeli bir seri katildir ve eğer evden bir an önce kaçamazlarsa kurban koleksiyonuna onlar da eklenecektir.


4) Oyun
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Gerilim
Süre: 96 dk.
Yönetmen: Henry Joost,  Ariel Schulman
Oyuncular: Emma Roberts, Dave Franco, Juliette Lewis, Emily Meade, Samira Wiley
Senaryo: Jessica Sharzer
Yapımcı: Allison Shearmur

Filmin konusu: Lise son sınıf öğrencisi Vee (Emma Roberts) Nerve adlı, doğruluk cesaret oyununun sadece cesaret kısmının yer aldığı bir sanal gerçeklik oyununa katılır. Ancak zaman geçtikçe iş oyun olmaktan çıkar, nitekim hareketlerinin oyunun "izleyenleri" tarafından manipüle edildiğini fark edecektir.


5) Sevimli Kedi İş Başında 2
Yapımı:
2015 - Meksika
Tür: Animasyon
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Andrés Couturier
Seslendirenler: Fatih Özacun, İlham Erdoğan, Özgür Özdural, Ali Çorapçı, Sinan Divrik
Senaryo: Douglas Langdale, James Krieg, Jorge Ramirez Suarez
Yapımcı: Fernando De Fuentes, Jose C. Garcia De Letona

Filmin konusu: Top Cat (Don Gato) serisinin 2. filminde, Sevimli Kedi ve çetesindeki arkadaşlarının nasıl tanıştığı anlatılıyor. Benny ile tanışana dek hırsızlık gibi suçlarla hayatını devam ettiren Sevimli, daha sonra yeni arkadaşlarıyla birlikte güzel huylar edinmeye başlıyor. Ancak New York sokaklarının azılı suçlusu, herkesin korktuğu Bay Dev ile karşılaştığında başı yine derde girecektir. Yine de bu kötü adamdan, hiçkimseye kötülük yapmadan kurtulabilmek için bir yol bulması gerekecektir.


6) Saraybosna’da Ölüm
Yapımı
: 2016 - Bosna-Hersek, Fransa
Tür: Dram
Süre: 85 dk.
Yönetmen: Danis Tanovic
Oyuncular: Snežana Marković ,  Izudin Bajrovic, Vedrana Seksan, Jacques Weber, Muhamed Hadzovic
Senaryo: Danis Tanovic

Filmin konusu: 1. Dünya Savaşı'nı başlatarak Avrupa'nın siyasi haritasını tamamen değiştiren Avusturya veliaht Prensi Ferdinand'ın ölümünün 100. yıldönümü yaklaşırken, Saraybosna'daki Hotel Europa'da Birleşmiş Milletler'in çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaya hazırlanmaktadır. Ancak otelin büyük borçları vardır, bankalar kredi vermemektedir ve 2 aydır paralarını alamayan çalışanlar greve gitmek üzeredir. Otel müdürü Ömer (Izudin Bajrovic), bu önemli olay öncesi grevi engellemek için kaba kuvvet dahil her türlü yöntemi denemeye kararlıdır.
Bu esnada otelin çatısında, Ferdinand'ı öldüren Gavrilo Princip'in bir terörist mi, yoksa kahraman mı olduğuna dair röportajlar yapılmaktadır. Katılanlar arasında Princip'le aynı adı taşıyan bir genç de vardır ve hararetle Princip'in bir kahraman olduğunu savunmaktadır.
Otelde kalan önemli misafirlerden biri olan Jacques'ı (Jacques Weber) korumakla görevli olan Edo (Edin Avdagic), adamın güvende olduğundan emin olabilmek için odasına bir kamera yerleştirmiştir.
Tek bir otelde geçen filmde farklı hayatlar ve bakış açıları iç içe geçiyor.
Tarafsız Bölge, Bir Hurdacının Hayatı gibi filmleriyle tanınan Danis Tanovic'in yönettiği film, Bernard-Henri Lévy'nin Hotel Europa adlı eserinden esinlenerek çekildi. Otel çekimleri, Saraybosna'nın Holiday Inn Oteli'nde yapıldı.

365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum