Bu hafta vizyona giren filmler- 26 Ocak

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 26 Ocak

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 26 Ocak
27 Ocak 2017 - 11:52 - Güncelleme: 02 Şubat 2017 - 12:53
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona;1'i yerli,  4 yabancı olmak üzere 5 yeni film film girdi.
Vin Diesel’in merakla beklenen “Yeni Nesil Ajan: Xander Cage’in Dönüşü” filmi  de beyazperdedeki yerini aldı.

İşte 26 Ocak’ta vizyona giren filmler;

1) Yeni Nesil Ajan: Xander Cage’in Dönüşü
Yapımı:
2017 - ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera
Süre: 107 Dak.
Yönetmen: D.J. Caruso
Oyuncular: Vin Diesel, Donnie Yen, Deepika Padukone, Kris Wu, Samuel L. Jackson
Senaryo: Rich Wilkes, F. Scott Frazier, Chad St. John
Yapımcı: Vin Diesel, Neal H. Moritz
Diğer Adı: The Return Of Xander Cage

Filmin konusu: Uzun süredir ölü olduğu zannedilen Xander Cage (Vin Diesel), Dominik Cumhuriyeti'nde gözlerden bir yaşam sürmektedir. Ancak CIA ajanı Jane Marke (Toni Collette) yerini tespit eder ve xXx'i çok önemli bir iş için görevinin başına dönmeye ikna eder. Bu da, Xiang'ın (Donnie Yen) önderlik ettiği çok tehlikeli 4 kişilik bir çetenin eline geçmiş olan, dünyadaki tüm askeri uyduları kontrol edebilme yeteneğine sahip "Pandora'nın Kutusu" olarak adlandırılan bir cihazı çok geç olmadan geri alabilmektir. Cage de keskin nişancı Adele Wolff (Ruby Rose), DJ Nicks Zhou (Kris Wu), ve çılgın şoför The Torch'tan (Rory McCann) oluşan ekibiyle ve ona yardım eden diğer arkadaşlarıyla birlikte tehlikeli ve maceralı bir yolculuğa çıkar.


2) İçeride (Shut In)
Yapımı:
2016 - ABD
Tür: Dram, Gerilim
Süre: 91 dk.
Yönetmen: Farren Blackburn
Oyuncular: Naomi Watts, Oliver Platt, Charlie Heaton, Jacob Tremblay, David Cubitt
Senaryo: Christina Hodson
Yapımcı: Ariel Zeitoun, Sylvain Proulx

Filmin konusu: Klinik Psikolog Mary Portman (Naomi Watts), bir trafik kazasında eşini kaybetmiştir, oğlu Steven (Charlie Heaton) ise artık hiçbirşeye tepki vermemektedir. Kadın yaşadığı şoku atlatmaya çalışırken bir yandan da oğluna bakmaya çalışmaktadır. Acısını unutabilmek için kendini başka çocuklara adayan Portman, bir gün kliniğine gelen küçük Tom (Jacob Tremblay) ile yakın bir bağ kurar, hatta annesiz kalmış çocuğu evine kabul eder. Ancak fırtınalı bir gece sırasında Tom ortadan kaybolur. Tom'un o soğukta hayatta kalma ihtimalinin olmadığı söylenmektedir. Bu olay, Mary ve Steven için korku dolu günlerin başlangıcı anlamına gelecektir.


3) Satıcı (Forushande)
Yapımı:
2016 - Fransa, İran
Tür: Dram
Süre: 143 dk.
Yönetmen: Asghar Farhadi
Oyuncular: Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti, Babak Karimi, Mina Sadati
Senaryo: Asghar Farhadi
Yapımcı: Asghar Farhadi, Alexandre Mallet-Guy
Diğer Adı: The Salesman, Le Client 

Filmin konusu: Yaşadıkları evin ciddi bir yıkılma tehlikesi arzetmesinin ardından tiyatrocu Emad (Şahab Hüseyni) ve Rana (Terane Alidosti), yeni bir ev aramaya başlar. O sıralarda Arthur Miller'ın Satıcının Ölümü oyununda başrol oynayan çift, sonunda tiyatrodaki bir başka oyuncunun çıktığı eve kiracı olarak yerleşmeyi kabul eder. Ev son derece güzeldir, ancak evin bir önceki kiracısının özel hayatıyla ilgili birçok dedikodu bulunmaktadır. Yerleşmelerinden kısa bir sonra, bir gece Rana yalnızken kimliği belirsiz bir kişi tarafından saldırıya uğrar. Rana olayı polise götürmek istemez, bunun üzerine Emad suçluyu kendi yöntemleriyle bulmaya karar verir. Bütün bu olaylar, aralarındaki ilişkiyi kötüleştirecektir.
Oscar ödüllü Asghar Farhadi'nin 2016 yapımı Satıcı filmi, Cannes Film Festivali'nde En İyi Senaryo ve En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmasının yanında, İran'ın Oscar için adayı olarak seçildi.


4) Cesur Kahraman: Ejderha Büyüsü
Yapımı : 2016 - Ukrayna
Tür : Animasyon ,  Komedi ,  Macera
Süre: 85 dk.
Yönetmen : Manuk Depoyan,  Viktor Andrienko
Seslendirenler : Fatih Özkul ,  Ezel Kalkan ,  Mazlum Kiper ,  Sinan Divrik ,  Oğuz Toydemir
Diğer Adı : Mykyta kozhumyaka, Nicky Tanner and the Fire Flower 

Filmin konusu: Ünlü bir ejderha avcısı olan babasının izinden giderek ejderhalar avlamak, küçük Nicky'nin en büyük hayalidir. Ancak babasının henüz hazır olmadığına dair tüm uyarılarına rağmen Nicky, dünyaya geri gelmek isteyen ejderhayı durdurmak isteyen babasının peşine takılır ve yanlışlıkla Büyülü Kapı'dan geçerek yarasa arkadaşı Eddie ile birlikte Sihirli Küre'ye gider. Bu fantastik ortamda Nicky, büyülü ateş tomurcuğunun bularak ejderhayı durdurmak ve kahraman olabilmek için büyük bir fırsat elde etmiştir. Ancak işi hiç de kolay olmayacaktır.


5) Vezir Parmağı
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül
Oyuncular: Mahsun Kırmızıgül, Gülben Ergen, Peker Açıkalın, Ali Sürmeli, Selim Bayraktar, Orçun Kaptan…
Senaryo: Mahsun Kırmızıgül
Yapımcı: Mahsun Kırmızıgül, Murat Tokat

Filmin konusu: Aralarında Diyarbakırlı Hamdullah'ın (Mahsun Kırmızıgül) da bulunduğu, ülkenin farklı bölgelerinden gelmiş, farklı kültürlerde yetişmiş 5 hamal, savaşa katılacakları söylenerek pazardan seçilir. Ancak gerçek öyle değildir, bu hamalların savaşta eşini, babasını veya çocuğunu  kaybetmiş 31 kadınla evlendirilmesi planlanmaktadır.

Vezir Parmağı filminin çekimleri İstanbul, Kapadokya, İzmit, Kayseri ve Aksaray gibi Türkiye'nin değişik şehir ve bölgelerinde gerçekleştirildi. 365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum