Bu hafta vizyona giren filmler- 24 Mart

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 24 Mart

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 24 Mart
24 Mart 2017 - 10:25 - Güncelleme: 30 Mart 2017 - 10:36
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; 2 yerli, 4 yabancı film olmak üzere 6 yeni film girdi.

İşte 17 Mart’ta vizyona giren filmler;


1) Power Rangers
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik
Süre: 124 dk.
Yönetmen: Dean Israelite
Oyuncular: Dacre Montgomery, Naomi Scott, Becky G., RJ Cyler ,  Ludi Lin
Senaryo: John Gatins ,  Matt Sazama ,  Burk Sharpless
Yapımcı: Marty Bowen ,  Haim Saban

Filmin konusu: Hiçbir ortak noktası olmayan 5 lise öğrencisi Jason, Kimberly, Zack, Trini ve Billy, yerin altında buldukları bir uzay gemisinin etkisiyle süper güçler kazanarak Power Rangers'ın yeni takımı olurlar. Bu esnada dünyayı ele geçirmeye kararlı Rita Repulsa (Elizabeth Banks), Goldar adlı devasa bir canavarla birlikte Zeo Kristali'ni ele geçirmek için saldırı başlatmıştır. 5 genç, yeteneklerini doğru kullanmayı öğrenmek dünyayı kötü güçlerin elinden kurtarmaya çalışacaktır.


2) Otoban
Yapımı: 2016 - İngiltere, Almanya
Tür: Aksiyon, Gerilim
Süre: 99 dk.
Yönetmen: Eran Creevy
Oyuncular: Nicholas Hoult, Felicity Jones, Anthony Hopkins, Ben Kingsley, Marwan Kenzari
Senaryo: Eran Creevy, F. Scott Frazier
Yapımcı: Rory Aitken ,  Brian Kavanaugh-jones
Diğer Adı: Collide

Filmin konusu: Kötü giden bir soygunun ardından acımasız bir çetenin lideri olan Hagen'dan kaçmaya başlayan Casey Stein'ın, eski patronu uyuşturucu satıcısı Geran'ı aramak dışında bir çaresi kalmamıştır. Ancak Geran'ın başı daha da büyük bir belaya girer. Hayatının aşkı Juliette'i Hagen tehdidinden korumaya ve en kısa sürede hayatını kurtarmaya çalışırken esaslı bir kovalamacanın içerisinde bulur.


3) Hayat
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen: Daniel Espinosa
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare
Senaryo: Rhett Reese, Paul Wernick
Yapımcı: Julie Lynn, Bonnie Curtis

Filmin konusu: Uluslararası Uzay İstasyonu'nun 6 üyesi, Pilgrim Uzay Aracı aracılığıyla Mars'tan getirilen bir örneği incelerken büyük bir keşfe imza atar: Bu örnek biyolojik özellikler göstermektedir, yani Mars'ta hayat olduğunun kuşku götürmez bir kanıtıdır. Ancak bir süre sonra mürettebatı ölüm kalım mücadelesi verecekleri bir süreç beklemektedir, nitekim Mars'tan gelen 'örnek' zannettiklerinden çok daha zeki ve kuvvetlidir.


4) David Lynch: Yaşam Sanatı
Yapımı: 2016 - ABD, Danimarka
Tür: Belgesel
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Jon Nguyen,  Rick Barnes
Oyuncular: David Lynch
Yapımcı: Josefine Bothe, Anders V. Christensen

Filmin konusu: Fil Adam, Mavi Kadife, Kayıp Otoban, Mulholland Çıkmazı gibi filmleriyle kendine has bir kitle oluşturmayı başaran yönetmen David Lynch, çocukluk yıllarından günümüze, sanat hayatını ve eserlerini şekillendiren olay ve durumlar üzerine bir içsel yolculuğa çıkarken izleyicilerine de kendi yaratıcı kimliğini oluşturan yaklaşımlarıyla ilgili ipuçları veriyor.


5) Sonsuz Aşk
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen: Ahmet Katıksız
Oyuncular: Fahriye Evcen, Murat Yıldırım, Filiz Ahmet, Ege Aydan, Didem İnselel
Senaryo: Deniz Akçay
Yapımcı: TAFF Pictures

Filmin konusu: Zeynep (Fahriye Evcen) kardeşiyle birlikte kendi halinde bir hayat yaşayan genç bir kadındır. Can (Murat Yıldırım) ise genç yaşta profesör olmayı başarmış, mesleğinin zirvesinde son derece başarılı ve zengin bir cerrahtır. Normal şartlarda hiçbir ortak noktaları ve aynı ortamda bulunmaları için sebepleri bulunmayan ikili arasında büyük bir aşk başlar. Ancak bu farklı hayatlar, aralarındaki aşkın önüne çok fazla engel çıkmasına neden olacaktır.


6) Beyaz Balina
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen: A. Uygur Öztürk
Oyuncular: Güneş Sayın, Umut Karadağ, Kaan Ürkmez, Efe Karaman, Erden Alkan
Senaryo: Sühan Bozdağ
Yapımcı: A. Uygur Öztürk

Filmin konusu: Önce babasını, sonra da annesini kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali, hiç alışık olmadığı bu ortamda köyün yaramaz çocuğu Vahap ile önceleri pek anlaşamasa da zamanla çok iyi dost olur. Ali Vahap'a, annesi hayattayken okumaya başladığı ama bitiremediği "Moby Dick" romanından, devasa balinadan, Kaptan Ahab'dan bahseder. Fakat kitabı bulup sonunu öğrenmek köy yerinde çok kolay olmayacaktır.
Beyaz Balina filmi, hayatları Anadolu'nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap adında iki çocuğun öyküsünü anlatıyor. >365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum