Bu hafta vizyona giren filmler- 16 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 16 Haziran

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 16 Haziran
15 Haziran 2017 - 18:20 - Güncelleme: 03 Temmuz 2018 - 15:30
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona; biri ortak yapım 3 yerli, 3 yabancı film olmak üzere 7 yeni film girdi.

İşte 16 Haziran’da vizyona giren filmler;


1) Arabalar 3
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Animasyon, Aile, Çocuk
Süre: 109 dk.
Yönetmen: Brian Fee (i)
Seslendirenler: Owen Wilson, Tony Shalhoub, Kerry Washington, Chris Cooper, Armie Hammer
Senaryo: John Lasseter, Dan Fogelman, Brad Lewis, Ben Queen, Brian Fee (i)
Yapımcı: John Lasseter, Pixar Animation Studios

Filmin konusu: Tecrübeli yarışçı Şimşek McQueen, elde ettiği bütün başarılara rağmen artık yeni nesil yüksek teknoloji ürünü arabaların gerisinde kalmaya başlamıştır. Özellikle de çaylak Jackson Storm, ortalığı kasıp kavururken herkes McQueen'in pabucunun artık dama atıldığını düşünmektedir. Ancak eski şampiyon, yeni yarış teknisyeni Cruz Ramirez'in de yardımlarıyla daha hızlı olamasa da daha akıllı hareket ederek Storm'u geçip Piston Kupası'nı alabilmek için yeniden bir şans yakalayacaktır.


2) Deccal 2
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Korku
Yönetmen: Özgür Bakar
Oyuncular: Murat Prosçiler, Burak Sarımola, Gülay Hayır, Murat Volkan Cal, Emel Karaköse
Senaryo: Özgür Bakar, Alper Kıvılcım
Yapımcı: Nazlı Heptürk

Filmin konusu: İlk filmin baş karakteri Duygu, 6 Haziran 2016'da bebeğini dünyaya getirmesinin ardından kendini öldürmüş, bebeği ise çocuğu olmayan bir aileye evlatlık verilmiştir. Ancak şeytani tarikat bebeği yakından izlemekte, Venüs tutulmasının gerçekleşeceği zamana dek sabırla beklemektedir. Nitekim Venüs tutulmasının olduğu gün bebeği kendi kanından birinin emzirmesi halinde kehanet devam edecektir, bu amaçla Duygu'nun kardeşi Öznur'u rehin tutmaktadırlar. Bu ayinin gerçekleşmesine engel olmaya çalışan iç ve dış tarikatlar ise, bebeği bulabilmek için var güçleriyle araştırmalarına devam ederken, çocuğu evlat edinen çift için zor zamanlar başlayacaktır.


3) Sniper: Duvar
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Dram, Gerilim, Savaş
Süre: 81 dk.
Yönetmen: Doug Liman
Oyuncular: Aaron Taylor-Johnson, John Cena, Laith Nakli
Senaryo: Dwain Worrell
Diğer Adı: The Wall

Filmin konusu: Irak'ta savaşmakta olan iki Amerikan askeri, keskin nişancı Matthews (John Cena) ve yardımcısı Isaac (Aaron Taylor-Johnson), çölün ortasında terkedilmiş gibi görünen bir bölgedeki boru hattı inşaatında öldürülen Amerikalılar'la ilgili araştırma yapmaktadır. 22 saat sabırla gizlendikten sonra tehlike olmadığına ikna olarak saklandığı yerden çıkan Matthews, cesetlere yaklaşınca başka bir keskin nişancının yaylım ateşine maruz kalır ve yaralanır, Isaac de yaralanmasına rağmen kendini son derece dayanıksız bir duvarın arkasına güç bela atar. Telsizle yardım isteyen Isaac, Iraklı keskin nişancıda da telsiz olduğunu ve konuşmalarını dinlediğini farkeder. Isaac ve Matthews, gerçek bir kedi-fare oyununun ortasında kalmıştır.

4) Sinyalciler: Son Akşam Yemeği
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Ahmet Kapucu
Oyuncular: Burak Satıbol, Ayhan Taş, Erdağ Yenel, Cemal Hünal, Tamer Karadağlı
Senaryo: Özgür Bakar, Alper Kıvılcım

Filmin konusu: Naylon fatura konusunda uzman mali müşavir Nevzat (Burak Satıbol), binbir türlü üçkağıtla yolunu bulmaya çalışan sinyalci Kadir (Erdağ Yenel) ve müşterilerine sahte rakı satan meyhaneci Cengiz (Ayhan Taş), acil 100 bin TL'ye ihtiyaçları olunca İsa'nın Son Akşam Yemeği tablosunun çalınması olayı da dahil olmak üzere birçok belaya bulaşacaklardır.


5) Gençlik Başımda Duman
Yapımı: 2016 - İzlanda
Tür: Dram, Romantik
Süre: 129 dk.
Yönetmen: Guðmundur Arnar Guðmundsson
Oyuncular: Baldur Einarsson, Blær Hinriksson, Diljá Valsdóttir, Katla Njálsdóttir, Nína Dögg Filippusdóttir
Senaryo: Guðmundur Arnar Guðmundsson
Yapımcı: Guðmundur Arnar Guðmundsson, Jesper Morthorst
Diğer Adı: Heartstone

Filmin konusu: İzlanda'nın gözlerden uzak bir kıyı kasabasında yaşayan Thór ve Kristján, iki yakın arkadaştır. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki arkadaşın önünde uzun bir yaz tatili vardır ve ikisini de oldukça hareketli aylar beklemektedir. Bir tanesi yeni tanışıp aşık olduğu kıza yaklaşabilmenin yollarını ararken diğeri de en yakın arkadaşına, arkadaşlığın ötesinde duygular beslemeye başladığını farkeder. Hem Thór, hem de Kristján yaz biterken çok şey öğrenecek, yetişkinliğe bir adım daha yaklaşacaktır.


6) Eşik
Yapımı: 2016 - Türkiye, Almanya
Tür: Dram
Süre: 83 dk.
Yönetmen: Ayhan Salar,  Erkan Tahhuşoğlu
Oyuncular: Senem Çelikkol, Mine Özen, Raci Küçük, Bedia Yaman, Akan Atakan
Senaryo: Ayhan Salar, Erkan Tahhuşoğlu
Yapımcı: Ayhan Salar, Erkan Tahhuşoğlu

Filmin konusu: Yol kenarında 2 katlı bir evde komşu olan, farklı kuşaklara ait iki kadının, dönem dönem çıldırmanın eşiğine gelen, bazen de bu eşiği aşan hikayeleri filmde anlatılıyor. Her ne kadar farklı devirlerde yetişmiş olsalar da temelde yaşadıklarının birbirine büyük parallellikler taşıyor. >365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum