Bu hafta vizyona giren filmler- 10 Kasım

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 10 Kasım

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete 365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler- 10 Kasım
10 Kasım 2017 - 07:43 - Güncelleme: 17 Kasım 2017 - 21:21
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta vizyona biri ortak yapım 4 yerli, 2 yabancı olmak üzere 6 yeni film girdi.

İşte 10 Kasım’da vizyona giren filmler;


1) Doğu Ekspresinde Cinayet (Murder on the Orient Express)
Yapımı: 2017 - ABD
Tür: Dram,  Gizem
Süre: 114 dk.
Yönetmen: Kenneth Branagh
Oyuncular: Kenneth Branagh,  Johnny Depp,  Michelle Pfeiffer,  Penélope Cruz,  Daisy Ridley
Senaryo: Michael Green
Yapımcı: Mark Gordon,  Simon Kinberg

Filmin konusu: Halep'te çözdüğü bir davanın ardından İstanbul'a gelen Belçikalı dedektif Hercule Poirot (Kenneth Branagh) burada birkaç gün kalma niyetinde olsa da, acil başka bir durum ortaya çıkınca kendini Calais üzerinden Londra'ya gidecek Doğu Ekspresi'nde bulur. Trende farklı uluslardan, farklı toplumsal konum ve mesleklerden gelen insanlar vardır. Büyük bir kar fırtınasının olduğu bir gece, trendeki bir yolcu öldürülür. Olayı çözmek ve içlerindeki katili bulmak, Poirot'ya kalmıştır.


2) Yol Ayrımı
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen: Yavuz Turgul
Oyuncular: Şener Şen,  Mert Fırat,  Nihal Yalçın,  Rutkay Aziz,  Tilbe Saran
Senaryo: Yavuz Turgul
Yapımcı: Erol Avcı

Filmin konusu: Mazhar Kozanlı (Şener Şen) çok büyük bir tekstil şirketinin sahibidir. İş hayatında son derece profesyonel, ailesine karşı duygusuzluk derecesinde katı bir adam olan Mazhar Bey, babasından kalan bu şirketi oldukça agresif bir politikayla yönetmektedir. Günün birinde geçirdiği trafik kazası hayata bakışını tamamen değiştirir. Ancak başka bir insana dönüşme girişimleri, başta ailesi olmak üzere çok kişiyi karşısına almasına neden olacaktır.


3) Yanlış Anlama
Yapımı: 2017 - Azerbaycan, Türkiye
Tür: Komedi
Yönetmen: Ulaş Cihan Şimşek
Oyuncular: Şevket Çoruh,  İlker Ayrık,  Hakan Bilgin,  Bahadır Efe,  Duygu Karaca
Senaryo: Ayberk Çınar
Yapımcı: Levent Cengizhan

Filmin konusu: İstanbul'da yaşayan ve maddi zorluklar yaşayan bir aile, hiç beklemedikleri bir zamanda gelen bir mektupla parasal sıkıntıların sonuna geldiklerini düşünerek umutlanmıştır. Nitekim mektupta kendilerine bir miras kaldığı yazmaktadır ve mirası alabilmek için Azerbaycan'a, Bakü'ye giderler. Bakü'de onları karşılayan ve misafir eden aileyle birlikte geride kalan listedeki tüm maddeleri tamamlamaları gerekmektedir. Ancak birlikte geçirdikleri süre boyunca yaşanan birçok yanlış anlama, önceden tahmin edilemeyen olaylarla karşılaşmalarına neden olacaktır.
Azeri-Türk ortak yapımı Yanlış Anlama filmini Ulaş Cihan Şimşek yönetiyor ve filmde Türkiye ve Azerbaycan'dan oyuncular birlikte yer alıyor.


4) Mutluluk Zamanı
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Komedi,  Romantik
Süre: 107 dk.
Yönetmen: Şenol Sönmez
Oyuncular: Elçin Sangu,  Barış Arduç,  Cengiz Bozkurt,  Levent Öktem,  Dila Bayrak
Senaryo: Buğra Gülsoy,  Erkan Ersezer
Yapımcı: Muzaffer Yıldırım
Diğer Adı: Yanımda Kal, Gitme Sen

Filmin konusu: Şansı bir türlü yaver gitmeyenlere, hep kaybettiğini düşünenlere bir 'kazanan' olma şansı veren "mutluet.com.tr" şirketinin sahibi olan Mert (Barış Arduç) genç yaşta maddi açıdan sahip olunabilecek her şeye sahip olmuş gibidir. Üstelik yakışıklı, karizmatik ve çapkın Mert'in etrafında kadınlar pervanedir. Ancak bu tür şeylerde gözü olmayan heykeltıraş Ada'yla (Elçin Sangu) tanıştığı anda hayatı değişecektir. Sevgisini elde edebilmek için türlü numaralar deneyen Mert'e karşı önce soğuk davransa da birtakım hisler beslemeye başlayan Ada'nın bilmediği birşey vardır: İlişkilerde hiç başarılı olamamış, kimsenin farketmediği, çok sevdiği ağabeyi Cengiz (Cengiz Bozkurt) çapkınlık dersleri almaya başlamıştır ve hocası Mert'ten başkası değildir.
Mutluluk Zamanı filminin başrolünde Kiralık Aşk dizisinde de birlikte yer almış Elçin Sangu ve Barış Arduç bulunuyor.


5) Umudun Öteki Yüzü
Yapımı: 2017 - Finlandiya, Almanya
Tür: Dram,  Komedi
Süre: 98 dk.
Yönetmen: Aki Kaurismäki
Oyuncular: Sherwan Haji,  Sakari Kuosmanen,  Kati Outinen,  Tommi Korpela,  Ville Virtanen
Senaryo: Aki Kaurismäki
Yapımcı: Aki Kaurismäki
Diğer Adı:The Other Side of Hope, Pakolainen

Filmin konusu: Khaled (Sherwan Haji) Finlandiya'ya geldikten sonra burada sığınma hakkı talep eden, ancak reddedildikten sonra yasadışı yollarla ülkede kalmış Suriyeli bir göçmendir. Yolu kumarbaz restoran sahibi Wikström (Sakari Kuosmanen) ile kesişince Helsinki'deki yeraltı hayatı da farklı bir seyre girecektir.


6) Ağır Kelepçe
Yapımı: 2017 - Türkiye
Tür: Dram,  Macera
Yönetmen: Cüneyt Faruk Arkın
Oyuncular: Faruk Enterli,  Dilara Cambaz,  Cüneyt Faruk Arkın,  Mustafa Eren,  Mehmet Kaçıra
Senaryo: Cüneyt Faruk Arkın

Filmin konusu: Türkiye'de hala idam cezasının yasal olduğu yıllarda Arkın, işlemediği bir suçtan dolayı idama mahkum edilmiştir. Cüneyt ise aynı hapishanede hafif yaralamadan suçundan dolayı yatmaktadır. Ancak hapisteki haksızlıklara başkaldırdığı için sık sık hücre cezası almaktadır. Arkın da aynı şekilde zaman zaman hücreyi ziyaret etmektedir. Cüneyt'in tahliye edileceği gün, Arkın'ın cezası infaz edilecektir. 2 gün kala bu iki mahkum elleri birbirine kelepçelenmiş halde şehir merkezine nakledilir. Ancak Arkın idam cezası almasına neden olan suçun asıl faili olan Cabbar, suçunu üstlenen Arkın'ın idamdan önce konuşma ihtimaline karşı nakil aracına bir saldırı yapmayı planlamıştır. >365/Haber Merkezi


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum