Bu hafta vizyona giren filmler-01 Temmuz

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-01 Temmuz

Bu hafta da gösterime giren filmleri yine Gazete365 olarak sizler için derledik. İşte haftanın filmleri…

Bu hafta vizyona giren filmler-01 Temmuz
01 Temmuz 2016 - 12:32 - Güncelleme: 08 Temmuz 2016 - 07:40
Reklam

Her Cuma olduğu gibi yine beyazperdeye taşınan birbirinden güzel filmleri sizler için derledik. Bu hafta da vizyona; 2 yerli, biri animasyon 5 yabancı olmak üzere 7 yeni film girdi.
İşte 01 Temmuz’da vizyona giren filmler;


1) Üç Harfliler 3: Karabüyü
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Korku
Yönetmen: Alper Mestçi
Oyuncular: Merve Ateş, Özay Fecht, Seda Oğuz, Fatma Nilgün İslamoğlu, Deniz Gündoğdu
Senaryo: Alper Mestçi
Yapımcı: Muhteşem Tözüm, Kemal Kaplanoğlu

Filmin konusu: Anne ve babasının vefatından sonra çocukluğundan beri yaşadığı konakta daha fazla zaman geçirmek istemeyen Alev, eve kiracı bulur. Evi kiralayan Dilek ve Kadir yeni evlenmiş bir çifttir, ancak ikisinin de geçmişinde bazı uğursuz olaylar yaşanmıştır. Farklı şekillerde Alev'e, eşi Erol ve kızı Eda'ya musallat olmaya başlarlar. Alev şans eseri gittiği bir falcıda kiracıları hakkında birtakım şeyler öğrenir. Ancak öğrendikleri, ailesinin üstündeki laneti kuvvetlendirmekten başka bir işe yaramayacaktır.


2) Arınma Gecesi 3: Seçim Yılı
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim, Korku
Süre: 105 dk.
Yönetmen: James DeMonaco
Oyuncular: Elizabeth Mitchell, Frank Grillo, Mykelti Williamson, Edwin Hodge, Ethan Phillips
Senaryo: James DeMonaco
Yapımcı: Michael Bay, Andrew Form
Diğer Adı : The Purge 3

Filmin konusu: Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece giderek yaklaşırken, bu organizasyonu tamamen bitirmek için başlatılan bir kampanya giderek güç kazanmaktadır. Başkan adayı Senatör Charlie Roan (Elizabeth Mitchell) bu hareketin başını çekmektedir ve halkın büyük desteğiyle birlikte çok miktarda tehdit de almaktadır. Çavuş Barnes (Frank Grillo) ise tüm hayatını etkileyen bir karar verdikten sonra polisliği bırakmış, Roan'ın baş güvenlik sorumlusu olmuştur. Beklenen gece geldiğinde senatörü ortadan kaldırmak isteyen güçler harekete geçer ve senatörle Barnes, tehlikelerle dolu sokaklara inmek zorunda kalırlar. Barnes senatörün hayatını, kendi hayatı pahasına 12 saat boyunca çılgınlar ordusundan korumak zorundadır.


3) Midnight Special
Yapımı: 2016 - ABD
Tür: Bilim Kurgu, Dram
Süre: 112 Dak.
Yönetmen: Jeff Nichols
Oyuncular: Kirsten Dunst, Michael Shannon, Joel Edgerton, Sam Shepard, Adam Driver
Senaryo: Jeff Nichols
Yapımcı: Sarah Green ,  Brian Kavanaugh-jones

Filmin konusu: Alton Meyer (Jaeden Lieberher) etrafındaki arkadaşlarında oldukça farklı, hatta tuhaf denecek karakterde bir çocuktur.  Kimsede olmayan güçleri ve anlaşılmaz zayıf yönleri vardır. Ancak çocuğun güçleri, yeraltındaki bir tarikatin onu kutsal addetmesine ve ona tapmasına neden olur. Bir yandan FBI da çocuğun güçlerinin farkına varmış, onu aramaya çıkmıştır. Alton ve babası Roy, bu iki ısrarcı taraftan kaçmak zorunda kalırlar.


4) Hitler’e Suikast
Yapımı:2015 - Almanya
Tür: Dram
Süre:114 dk.
Yönetmen: Oliver Hirschbiegel
Oyuncular: Katharina Schüttler, Burghart Klaußner, Christian Friedel, Michael Kranz, Johann Von Bülow
Senaryo: Léonie-Claire Breinersdorfer, Fred Breinersdorfer

Filmin konusu: 1939 Kasım ayında Hitler'e suikast girişiminde bulunan, ancak başarısız olan marangoz George Elser'in (Christian Friedel) hapiste yaşadıkları ve bu olaya giden süreçte karşılaştığı olaylar anlatılıyor.


5) Babaannem
Yapımı: 2016 - Türkiye
Tür: Dram
Yönetmen: Serkan Özarslan
Oyuncular: Mehmetcan Mincinozlu, Meral Çetinkaya, Tuna Kiremitçi, Özgül Koşar, Neslihan Aka
Senaryo: Serkan Özarslan

Filmin konusu: Zengin bir ailenin çocuğu olan Mehmet (Mehmetcan Mincinozlu) anne ve babasının bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesiyle büyük bir yıkım yaşar. Üstüne ailesinin zamanında yaptığı dolandırıcılıkların ortaya çıkması ve bütün mal varlıklarına el konulmasıyla birlikte maddi olarak da her şeyini yitirir. Hissettiği olanca umutsuzlukla intihar girişiminde bulunur, ancak başarılı olamaz ve hastanede babaannesi Zehra Hanım'ı karşısında bulur. Mehmet ailesinin yaptıklarından dolayı hissettiği utancı, Zehra Hanım'ın derme çatma evinde kurduğu yeni yaşamla atlatmaya çalışacaktır. Filmde kağıt toplayıcılar ve onların karşılaştıkları zorluklar da önemli bir yer tutuyor.

6) Bir Kadın + Bir Erkek
Yapımı: 2015 - Fransa
Tür: Komedi, Macera
Süre: 115 dk.
Yönetmen: Claude Lelouch
Oyuncular: Jean Dujardin, Elsa Zylberstein, Christopher Lambert, Alice Pol, Venantino Venantini
Senaryo: Claude Lelouch, Valerie Perrine
Yapımcı: Jean Dujardin, Samuel Hadida
Diğer Adı: Un + une

Filmin konusu: Tanınmış besteci Antoine Abeilard (Jean Dujardin), bir filmin müziğini yapmak üzere Hindistan'a gider. Burada Fransız büyükelçisinin verdiği bir yemekte elçinin eşi Anna Hamon (Elsa Zylberstein) ile tanışır. Arkadaş olan ikili bir yolculuğa çıkar ve zamanla ilişkileri karmaşık bir hale bürünmeye başlar.

7) Küçük Şovalye Trenk
Yapımı: 2015 - Almanya, Avusturya
Tür: Animasyon, Macera
Süre: 90 dk.
Yönetmen: Anthony Power
Seslendirenler: Arda Tümer, Hakan Akın, Nihan Omuz, Didem Atlıhan, İskender Bağcılar
Senaryo: Gerrit Hermans
Diğer Adı: Trenk, the Little Knight

Filmin konusu: 10 yaşındaki Trenk, kötü kalpli derebeyi Sir Wertolt için adeta köle gibi çalışan bir köylü çocuğudur. Bu sırada baş gösteren bir ejderha sorunu nedeniyle bir turnuva düzenlenmiştir ve ejderhayı yenmeyi başaran kişiye bir dileğini gerçekleştirme sözü verilmiştir. Babası haksız yere hapse atılan ve onu kurtarmak isteyen Trenk, henüz bir çocuk olmasına rağmen cesareti ve kararlılığıyla gözünü budaktan sakınmadan tehlikeli ve heyecanlı bir maceraya atılır.
365/Haber Merkezi


YORUMLAR

  • 0 Yorum