BBSK’nın 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Bahçelievler Belediye Spor Kulübü (BBSK), 3. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Başarılarıyla herkesin gönlünü kazanan Yusuf Yıldırım’ın bir kez daha başkanlık görevine getirildiği kongrede, Gazete365’in İmtiyaz Sahibi Kırtaş’a da plaket verildi.

BBSK’nın 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Bahçelievler Belediye Spor Kulübü (BBSK), 3. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Başarılarıyla herkesin gönlünü kazanan Yusuf Yıldırım’ın bir kez daha başkanlık görevine getirildiği kongrede, Gazete365’in İmtiyaz Sahibi Kırtaş’a da plaket verildi.

BBSK’nın 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı
30 Eylül 2016 - 16:39 - Güncelleme: 30 Eylül 2016 - 16:43
Reklam

2010 yılında kurulan ve kısa zamanda futbol dışında sporun birçok branşında faaliyet gösteren Bahçelievler Belediye Spor Kulübü (BBSK), 3. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Ülke genelinde ve uluslararası müsabakalarda aldığı başarılı sonuçlarla Bahçelievler isminden söz ettiren BBSK, aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten mevcut Başkan Yusuf Yıldırım ile yola devam kararı aldı.

Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde yapılan ve tek listenin yer aldığı yoğun katılımlı kongreye; Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca ve Ahmet Hamdi Çamlı, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, İlçe Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Türk Kızılayı Bahçelievler Şube Başkanı Murat Çağlar, AK Parti Bakırköy eski İlçe Başkanı Mahmut Gürcan, Bahçelievler Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Develioğlu, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, siyasi parti temsilcileri, federasyonların temsilcileri, spor kulübü yöneticileri, muhtarlar ve antrenörler katılım gösterdi.

BBSK sporcularının da katılmasıyla alışılagelmiş kongrelerin dışında renkli bir havaya bürünen genel kurul, BBSK Başkanvekili Selahattin Uyan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Selahattin Uyan’ın konuşmasında 15 Temmuz gecesi yaşananlara vurgu yapmasıyla ateşlenen fitil, kongre boyunca yapılan protokol konuşmalarına da yansıdı. Kürsüye çıkan isimler 15 Temmuz gecesinde yaşananları anlattı ve o gecenin kahramanlarına minnet ifadelerini belirtti.

YUSUF YILDIRIM İLE YOLA DEVAM
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığına; Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Mevlid Uyan, Başkan Yardımcılığına Nusret Sarı, kâtip üyeliklerine ise Berat Eker ve Arzu Altuğ seçildi. Divan kurulunun oluşturulmasının akabinde faaliyet ve denetim raporları okundu.


Teşekkür belgesi ve özel plaketlerin takdiminin ardından yapılan kongre sonucunda ise mevcut Başkan Yusuf Yıldırım tekrar göreve seçildi. Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu başta olmak üzere kendilerine destek verenlere tek tek teşekkür eden Başkan Yusuf Yıldırım, BBSK’nın başarısının artarak süreceğini ve kendilerine duyulan güveni boşa çıkartmayacaklarını söyledi. 

ONUR KURULU DİKKAT ÇEKTİ
Bu yıl yapılan kongrede yönetim listesindeki yeni oluşum da dikkat çekti. Yapılan değişiklik ile onursal başkan ve onur kurulu oluşturulması kararlaştırıldı. Başkan Develioğlu’na ‘Ebedi Onursal Başkan’ unvanının verildiği kongrede; Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu, Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Belediye Başkan Yardımcıları; Mevlid Uyan ve Hikmet Tekiroğlu ile Serhat Karadağ, Osman Durmuş, Hatice Karahan, Kemal Kul, İbrahim Erdöl onur kuruluna seçildi.  

BAYRAM KIRTAŞ’A BİR PLAKET DAHA...
Kongrede, gazetemizin İmtiyaz Sahibi Bayram Kırtaş’a plaket takdim edildi. 30 yıldır gazetecilik mesleğini sürdüren, bölgenin ve Bahçelievler’in yakından tanınan ismi olan Bayram Kırtaş, aldığı sayısız ödül ve plakete bir yenisini daha eklemiş oldu.
Eğitim, kültür, sanat ve spora katkılarıyla da tanınan Bayram Kırtaş plaketini, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’dan aldı. “Yapmış olduğunuz takdire şayan hizmetler için BBSK camiası adına minnet ve şükran duygularımı sunar, başarılı hizmetlerinizin devamını dilerim. Başkan Yusuf Yıldırım” yazısının yer aldığı plaketle objektiflere poz veren Kırtaş, BBSK ailesine teşekkür etti. 365/Aykut Kaya

BBSK Başkanvekili Selahattin Uyan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Selahattin Uyan’ın konuşmasında 15 Temmuz gecesi yaşananlara vurgu yapmasıyla ateşlenen fitil, kongre boyunca yapılan protokol konuşmalarına da yansıdı.

Kongrenin divan başkanlığını Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Mevlid Uyan yaptı...

YÖNETİM KURULU 
1) Yusuf Yıldırım (Başkan)
2) Selahattin Uyan
3) Ahmet Altunsoy
4) Ahmet Çorum
5) Ahmet Özel
6) Aptullah Karabela
7) Baki Aktaş
8) Berat Eresin
9) Celil Toplu
10) Çetin B. Yıldız
11) Dilek Tatar Sayıcı
12) Gülhan Akyazı
13) Hüseyin Akdemir
14) M. Akif Uygur
15) Mahmut Gürcan
16) Mehmet Azal
17) Mehmet Bozkurt
18) Metin Gökduman
19) Muammer Kavakoğlu
20) Mustafa Atalar
21) Nigar İlhan
22) Oktay Koçbıyık
23) Ramazan Bozkurt
24) Sami Akan
25) Serkan Duran
26) Şebnem Doğrugiden
27) T. Talha Davutoğlu
28) Uğur Atay
29) Ümit Palitli
30) Zeliha Altuğ

ASBAŞKANLAR
1) A. Kadir Sayıcı
2) Ahmet Erdoğan
3) Ali Kılınç
4) Hayrettin Öztürk
5) Macit Bölükbaşı
6) Mehmet Emin Karaağaç
7) Mehmet Soylu
8) Ömer Karahan
9) Sabri Öz
10) Sinan Çelikol
11) Şeyma Çeviker
12) Taner Senseven
13) Uğur Dönder
14) Uğur Yılmazer
15) Yıldız Koral Süslü

İCRA KURULU
1) Ali Ergüder
2) Cem Önderen
3) Evren Savaşçı
4) Faruk Daştemir
5) Hakan Bayram
6) Hasan Özgün
7) Leyla Gör
8) M. İbrahim İnan
9) Metin Aydın
10) Nadir Göksu
11) Ömer F. Karabekiroğlu
12) Remzi İlhan
13) Seda Erdem
14) Şahin Yücel
15) Yusuf Durmuş

DENETLEME KURULU 
1) Ahmet Akdemir
2) Fahrettin Üçer
3) Işılay Demircan 
4) Köksal Hamza
5) Mine Yılmaz
6) Tamer Aktaş

Bahçelievler'de spor camiası kongreye büyük ilgi gösterdi...


YORUMLAR

  • 0 Yorum