Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Kadir Topbaş Bahçelievler'de açılış törenine katıldı

Bahçelievler’de yapımı biten yarı olimpik olma özelliği taşıyan İBB Bahçelievler Yüzme Havuzu tesisinin açılışı yapıldı. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Kadir Topbaş’ın da katıldığı törende canlı yayına bağlanılarak, ilçedeki yeni projelerin de temeli atıldı.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Kadir Topbaş Bahçelievler'de açılış törenine katıldı

Bahçelievler’de yapımı biten yarı olimpik olma özelliği taşıyan İBB Bahçelievler Yüzme Havuzu tesisinin açılışı yapıldı. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Kadir Topbaş’ın da katıldığı törende canlı yayına bağlanılarak, ilçedeki yeni projelerin de temeli atıldı.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Kadir Topbaş Bahçelievler'de açılış törenine katıldı
23 Mart 2017 - 12:39 - Güncelleme: 23 Mart 2017 - 13:07
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce Bahçelievler'de yapımı biten ve gerçekleştirilecek olan ‘Yatırım ve Hizmetlerin Toplu Açılış Temel Atma ve Yüzme Havuzu Açılış Töreni’; Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AK Parti İstanbul Milletvekili Murteza Zengin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Zülküf Türkoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bahçelievler Kaymakamvekili İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş’in de hazır bulunduğu törende; Bahçelievler Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bahçelievler-Yenibosna Atıksu Aktarım Tüneli ile Atık su ve Yağmur Suyu Kanalı projelerinin açılışı yapılırken, ilçedeki 5 mahalleye yapılacak 12 kilometrelik Atık su ve Yağmursuyu Kanalları ile Mehmet Akif Caddesi’nde 121 metre uzunluğunda yapılacak Atık su Hattı projelerinin de temeli canlı yayınla bağlantı kurularak atıldı.

2017/03/5174029.jpg

BAHÇELİEVLER’DEKİ HİZMETLERİ ADIM ADIM TAKİP EDİYORUM
Kürsüye çocuklarla çıkan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın hedefinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı. İkili Kılıçdaroğlu’na yüklendi ve yeni Anayasa hakkındaki eleştirilerine sert cevaplar verdi. Kendisinin de İstanbul aşığı ve fahri Bahçelievlerli olduğunu belirten Veysi Kaynak, Kadir Topbaş döneminde İstanbul’da yeni üstgeçitler, altgeçitler, tüneller, metrolar, önemli altyapı ve çevre projeleriyle karşılaştığını söyledi. 

Vatandaşlardan geçmişteki Tavukçu ve Ayamama derelerini ve İSKİ yolsuzluklarını hatırlamasını isteyen ve referandumu işaret eden Veysi Kaynak, “İstanbul’un Kadir Abisi’ni ve Bahçelievler Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. İstanbul ve Bahçelievler’deki yeni hizmetleri adım adım takip ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığından beri İstanbul için hayal ettiği ne varsa bugün bir bir hayata geçiyor. 16 Nisan’da ülkemiz için yepyeni ufukların bizimle olmasını diliyorum. Millete hesap vermek önemli. Getirdiğimiz sistem tam da budur” şeklinde konuştu.

2017/03/7189111.jpg

DAHA ÇOK HİZMET İÇİN 16 NİSAN’DA ’EVET’ DİYECEĞİZ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da, “Görev süremiz boyunca Bahçelievler’e de tam 1 milyar 285 milyon lira yatırım yaptık. Belediye başkanı olarak ekibimizi kendimiz seçiyoruz. Bir arkadaşımızın performansı düştüğü zaman teşekkür ediyor bir başkasına yetki veriyoruz. Yarın sandığa geldiğimiz zaman yetkiyi nasıl kullandığımızı, kimlerle çalıştığımızı ve bütçeyi nasıl oluşturduğumuzu bile sormazsınız. Neler yaptığımıza bakarsınız ve güvendiğiniz insanlara yetki verirsiniz. Önümüzde sizlerin geleceği ile ilgili karar vereceği 16 Nisan referandumu var. Göreve getireceğiniz cumhurbaşkanına aynen belediye başkanlarında olduğu gibi yetki vererek, ‘Kabineni kur, devam et’ diyeceksiniz. Daha çok metro, daha çok yüzme havuzu, daha çok tünel, daha çok köprü, daha çok hizmet istiyorsak, 16 Nisan’da ‘Evet’ diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

2017/03/7825822.jpg

DEVELİOĞLU’NDAN TEPKİ: BU TESİS 10 YIL ÖNCE AÇILACAKTI
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da törende İBB Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi; "Bu tesis aslında 10 yıl önce halkımızın hizmetinde olacaktı ancak burada kiracı durumunda olan spor kulübü, siz buraya bu tesisi yapamazsınız diyerek bizi mahkemeye verdi. Mahkeme 8 yıl sonra lehimize sonuçlanınca elimizde hazır olan projemizi sayın başkanımıza sunduk ve kendileri de bizi kırmadan yapmayı kabul ettiler. İşte bu istikrarın ortaya koyduğu bir hizmet şeklidir. İstikrar olursa hizmet de olur. Bizler, Türk gençliğinin geleceğine inandık ve özellikle sporda tesisleşmede ülkemize örnek ilçe olduk.” 

MİNİK YÜZÜCÜLERDEN PROTOKOLE GÖSTERİ…
Açılış kurdelesini kestikten sonra tesisi gezen protokol, incelemelerde bulundu.  Minik yüzücüler, protokoldeki isimlerin düdüğü çalmasıyla hünerlerini gösterdi. Dalma, atlama, sırt üstü yüzme gibi çeşitli şekillerde yüzen minikler, siyasilerin takdirini topladı.

2017/03/8817077.jpg

TESİSİN ÖZELLİKLERİ…
8.900 m2 alan üzerine inşa edilmiş olup, 8875 m² kapalı alana sahiptir. Büyük oranda yer altına kurulan tesis dört bodrum katı, zemin, teras ve çatı katlarından oluşmaktadır. Tesiste, 1 adet Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 1 adet Çırpınma Havuzu, Fitness salonu, Buhar Odası, Sauna, Fitness, Stüdyo Salonu, danışma, yönetim, kreş, kantin alanları bulunmaktadır.
365/Haber Merkezi
 

2017/03/905054.jpg

2017/03/9804862.jpg

2017/03/767821.jpg

2017/03/7213938.jpg

2017/03/4136242.jpg


YORUMLAR

  • 0 Yorum