BAHSİDER tüm Sivaslıları bir araya getirdi

Bahçelievler Sivaslılar Derneği’nin düzenlediği programa İstanbul genelinden birçok Sivaslı katıldı. AK Parti, CHP ve MHP gibi siyasi partileri bir araya getiren yoğun katılımın yaşandığı kahvaltıda; bürokrasi, siyaset, spor ve iş dünyası ile STK’lardan önemli isimler yer aldı.

BAHSİDER tüm Sivaslıları bir araya getirdi

Bahçelievler Sivaslılar Derneği’nin düzenlediği programa İstanbul genelinden birçok Sivaslı katıldı. AK Parti, CHP ve MHP gibi siyasi partileri bir araya getiren yoğun katılımın yaşandığı kahvaltıda; bürokrasi, siyaset, spor ve iş dünyası ile STK’lardan önemli isimler yer aldı.

BAHSİDER tüm Sivaslıları bir araya getirdi
06 Mart 2017 - 13:41 - Güncelleme: 06 Mart 2017 - 13:51
Reklam

Bahçelievler Sivaslılar Derneği (BAHSİDER), düzenlediği kahvaltı programında siyaset, spor ve sivil toplum örgüt mensuplarını ağırladı. Sunumunu Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda BAHSİDER yönetim kurulu üyesi H. Yusuf Yıldırım’ın yaptığı program Bahçelievler Abidin Pak Öğretmenevinde düzenlendi. 

Kahvaltı programına katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenirken, Bahçelievler Sivaslılar Derneği yönetim kurulu üyeleri konuklarını kapıda karşılayarak güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Programda; AK Parti Milletvekilleri Ekrem Erdem, Nurettin Nebati, Osman Boyraz, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Küçükcekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu ve Milli Güreşçimiz Taha Akgül birer konuşma yaptılar.

2017/03/3231103.jpg

AMACIMIZ SILA İLE GURBET ARASINDA KÖPRÜ OLMAK
Konuşmalardan sonra kürsüye gelen Bahçelievler Sivaslılar Derneği Başkanı Emin Çıkrıkçı herkesi selamlayarak başladığı konuşmasında, “Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmamanızın nedeni Sivas’ın yiğidoları olarak yüreğinizde taşıdığınız memleket sevdanızdır. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım Bahçelievler de bir Sivaslılar derneğinin olmamasını bir eksiklik olarak gördük ve arkadaşlarımla beraber Bahçelievler Sivaslılar Derneği BAHSİDER’i kurduk. Amacımız gurbet ile sıla arasında bir köprü vazifesi görmektir, Sivas’taki gençlerimizi buraya getirip, buradakileri de Sivas’a götürerek Anne Babalarının doğduğu toprakları görmelerini sağlamaktır. Esas amacımız gençlerimizin Sivas’ımızı ilçelerimizi ve köylerimizi görmeleri ve memleketi unutmamalarıdır. Dernek olarak yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber yapacağımız birçok hizmetin olduğuna inanıyorum. Toplantımıza katıldığınız için tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

2017/03/9464762.jpg

PROGRAMA BİRÇOK TANINMIŞ SİMA KATILDI
Sivaslı iş adamı Ruşen Uysal’ın sponsorluğunu yaptığı kahvaltı programına; AK Parti Milletvekilleri Ekrem Erdem, Nurettin Nebati, Osman Boyraz, Selami Uzun, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Zülküf Türkoğlu, Kağıthane Ak Parti ilçe Başkanı Av. Faruk Gökkuş, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet Kaya, Bağcılar Ak Parti İlçe Bşk. Yard. Süleyman Güneş, CHP Bahçelievler eski İlçe Başkanı Hüseyin Özkahraman, CHP Bahçelievler Kadın Kolları Başkanı Hülya Oğuz, Tüm Azerbaycanlılar Dernek Başkanı Ağil Semedbeyli, Bahçelievler Trabzonlular Dernek Başkanı Selami Aykut, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt, Demokratik Sendikalar Federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Kala, Sivaslılar Dernek Başkanı Hanifi Topbaş, Büyükçekmece Sivaslılar Dernek Başkanı Mustafa Kaynar, Kangal Dernekler Federasyonu Başkanı Bekir Özyurt, Doğanşar Dernekler Federasyonu Bşk. Mustafa Süs, Trabzon Der. Fed. Kadın Kolları Bşk. Asuman Sula Durmuşoğlu, ZASİYAT Başkanı Ufuk Şimşek, Ulaş Der. Fed. Bşk. Erol Bulut, ALDER Başkanı Abdurrahman Darıcı, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Seyit Boyraz, SİDEV Başkanı Celal Deniz, Vadi Fed. Bşk. Yücel Aydın, Zara Kızılırmak Fed. Bşk. Mehmet Bağca, Divriği Tabiatını Koruma Başkanı Sebahattin Uran, Sucak Köyü Dernek Başkanı Mahmut Beşiktaş, Vizyon 58 TV Esra Polat, Kanal 58 TV Osman Sönmez, Marmaranın Sesi Gazetesi Sebahattin Acar, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri ve birçok Sivaslı katıldı.  

2017/03/3834528.jpg  

Programda konuşmaların ardından plaket takdimi yapıldı. Kahvaltı programı hatıra fotoğrafı çekimi, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.     

2017/03/7518409.jpg

2017/03/4897006.jpg

2017/03/9807281.jpg

2017/03/4840116.jpg

2017/03/6766560.jpg

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum