Bahçelievler Trabzonlular Derneği gençlik kolu yönetimini oluşturdu

Bahçelievler Trabzonlular Derneği, gençlik kolu yönetimini de oluşturdu. Yapılan seçim sonrası Bahçelievler Trabzon gençliğinin başkanı Hakan Aysan oldu.

Bahçelievler Trabzonlular Derneği gençlik kolu yönetimini oluşturdu

Bahçelievler Trabzonlular Derneği, gençlik kolu yönetimini de oluşturdu. Yapılan seçim sonrası Bahçelievler Trabzon gençliğinin başkanı Hakan Aysan oldu.

Bahçelievler Trabzonlular Derneği gençlik kolu yönetimini oluşturdu
22 Şubat 2017 - 12:20 - Güncelleme: 23 Şubat 2017 - 12:31
Reklam

Selami Aykut başkanlığındaki Bahçelievler Trabzonlular Derneği, örnek ve başarılı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, kendi içinde güç kazanmaya da devam ediyor. Yakın zamanda kadın kolu yönetimini oluşturan Bahçelievler Trabzonlular Derneği(BTD), gençlik kolu yönetimini de oluşturdu. Yapılan seçim sonucu 25 asil 18 yedek yönetim kurulu ile güçlü bir gençlik yönetimi göreve getirildi. Başkanlık koltuğuna ise Hakan Aysan oturdu.

Derneğin genel merkezinde yoğun katılımla gerçekleşen kongrede açılış konuşmaları BTD Başkanvekili Hasan Fettahoğlu ve gençlik kolu başkan yardımcısı Bahri Kamiloğlu yaptı. Kamiloğlu, gençlik kolunun oluşturulma süreci, yoğun çabaları ve 4 başkan adayıyla girilen seçim atmosferi hakkında bilgi verdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin divan başkanlığını; BTD Onursal Başkanı Ahmet Hocaoğlu üstlenirken, divan kurulu üyeliğine ise; Halilli Köyü Derneği Başkanı Recep Ayaydın, Sena Berber ve Gökcan Bulut seçildi.

Yapılan oylamanın ardından Hasan Aysan başkanlık görevine getirildi. Kongre sonrası teşekkür konuşması yapan BTD Gençlik Kollar Başkanı Hasan Aysan, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Bahçelievler’de güçlü bir gençlik kolları oluşumu ve faaliyetlerimiz ile çalışmalarımız devam edecektir. Tüm katılımcı hemşerilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

2017/02/3879876.jpg

BİZİM SEVGİMİZ HERKESE YETER
Heyecanlı bir seçim ortamına tanık olunan kongrenin kapanış konuşmasını ise BTD Başkanı Selami Aykut yaptı. Başkan Aykut, “Bahçelievler Trabzonlular Derneği olarak, 7 ay önce yapmış olduğumuz kongre sonrası görev dağılımı ve kadın kolları secimi ile şimdi de gençlik kolları seçimi yaparak daha güçlü ve birlik beraberlik içerisinde olmak için mücadelemiz devam ediyor. Bahçelievler’de bulunan tüm genç kardeşlerimize ulaşmak için çalışan gençlik kollarımız ile gurur duyuyorum. Yeni başkan ve tüm yönetimini yürekten kutluyorum. Uzaktan ve yakından kongremize gelen tüm STK başkanlarımıza ve kıymetli hemşerilerimize teşekkür ederim. Bizim sevgimiz herkese yeter anlayışı ile genç kardeşlerimiz, kadın kollarımız ve yönetim kurulumuz ile her zaman mücadelemiz devam edecektir. Gençlik kolları seçimimiz ve yeni yönetim kurulu hayırlı olsun” dedi. 365/Haber Merkezi

2017/02/4683515.jpg

YÖNETİM KURULU (ASİL): 
1) Hakan Aysan  (Başkan)
2) Murat Yağcı    (Başkanvekili)
3) Enes Çakmak   (Başkan yardımcısı)
4) Murat Yılmaz   (Başkan yardımcısı)
5) İlayda Su Bayrak
6) Kadir Kamiloğlu
7) Ebru Bulut
8) İbrahim Küçükali
9) Sena Berber
10) Faruk Türk
11) Suzan Oksal
12) Celal Yakupoğlu
13) Enes Musaoğlu
14) Enes Çapoğlu
15) Burak Köroğlu
16) Hasan Harputoğlu
17) Yunus Emre Yağcı
18) Gökcan Bulut
19) Batuhan Dilaver
20) Yüksel Kaba
21) Muhammet Kurt
22) İrfan Bodur
23) Ersin Gündoğdu
24) Tahir Turan Türk
25) Oğuzkaan Yılmaz
         
YEDEK YÖNETİM            
1) Ali Albayrak                
2) Selami Fettahoğlu            
3) Furkan Türk                
4) Yasin Aykut                
5) Selçuk Gedikli            
6) Oğuzhan Kamiloğlu        
7) Yusuf Batık                
8) Sevgi Yakupçebi            
9) Muhammed Yıldız            
10) Salih Yiğitçelik            
11) Furkan Öztoprak            
12) Taha Yasin Ayaydın            
13) Faik Musaoğlu            
14) Tayfun Kamiloğlu            
15) Esra Bulut                
16) Aslıhan Turut            
17) Furkan Yılmaz            
18) Uğurcan Yarımbaş        
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum