Bahçelievler, Bağcılar ve Bakırköy'de 3 gün elektrik kesintileri olacak

İstanbul’un birçok ilçesinde 27-28 ve 29 Eylül tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte Gazete365’in yayın bölgesinden; Bahçelievler ve Bağcılar ile Bakırköy’de özellikle bir mahalleyi etkileyecek elektrik kesintilerinin detayları…

Bahçelievler, Bağcılar ve Bakırköy'de 3 gün elektrik kesintileri olacak

İstanbul’un birçok ilçesinde 27-28 ve 29 Eylül tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak. İşte Gazete365’in yayın bölgesinden; Bahçelievler ve Bağcılar ile Bakırköy’de özellikle bir mahalleyi etkileyecek elektrik kesintilerinin detayları…

Bahçelievler, Bağcılar ve Bakırköy'de 3 gün elektrik kesintileri olacak
26 Eylül 2017 - 18:58 - Güncelleme: 30 Eylül 2017 - 14:19
Reklam

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ)’tan yapılan açıklamaya göre; İstanbul’un birçok ilçesinde 27-28 ve 29 Eylül tarihlerinde bakım ve yatırım çalışmaları programı kapsamında planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Gazete365’in yayın bölgesinden de 3 ilçede kesintiler olacak. Bahçelievler, Bağcılar ve Bakırköy’de bazı mahalle, cadde ve sokaklarda planlı elektrik kesintileri olacak. Bakırköy’deki kesintiler özellikle Şenlikköy Mahallesi’ni etkileyecek

İşte elektrik kesintilerinin uygulanacağı tarih, saat ve yerler;
27 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ
Bahçelievler’de; Şirinevler Mahallesi, Bentler Sokak, Cengiz Topel Caddesi, Çavuşpaşa Caddesi, Çeşme Sokak, Sarnıç Sokak, Çağlayan Sokak, Siyavuşpaşa Mahallesi, Sümbül 1 Sokak, Mustafa Kemalpaşa Caddesi, Pınar Sokak, Çavdar Sokak, Krizantem Sokak, Karanfil Sokak, Irmak Sokak, Yaprak Sokak, Yaprak Çıkmazı Sokak, Cevizlik Sokak ve civarında 10.00-16.00 saatleri arasında bakım programı çalışması süresince elektrik kesintisi yapılacak.

Bakırköy’de; Şenlikköy Mahallesi, Deniz Sokak, Germeyan Sokak, Kırserdar Sokak, Mahirler Sokak, Mehmet Gergeli Sokak, Orman Sokak, Ülkem Sokak ve civarında 10.00-12.00 saatleri arasında, Şenlikköy Mahallesi, Adakale Sokak, Budak Sokak, Eceler Sokak, Konaklı Sokak, Mahirler Sokak, Otlukbeli Sokak, Ülkem Sokak ve civarında da 12.00-14.00 saatleri arasında bakım programı nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

28 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ
Bakırköy’de; Şenlikköy Mahallesi, Adakale Sokak, Kır Sokak, Kırserdar Sokak, Mahirler Sokak, Otlukbeli Sokak, Saçı Sokak, Ülkem Sokak ve civarında 10.00-12.00 saatleri arasında bakım programı çalışması kapsamında elektrik verilemeyecek.

Bahçelievler’de; Bahçelievler Mahallesi, Neyire Neyir Sokak ve civarında 10.00-16.00 saatleri arasında bakım programı sebebiyle elektrik kesintisi olacak.

Bağcılar’da; Güneşli Mahallesi, 3. Sokak, 4. Sokak, 5. Sokak, 5/A Sokak, 6. Sokak, 7. Sokak, 8. Sokak, Barış Sokak, Cami Sokak, Çağdaş Sokak, Eren Sokak, Evren Caddesi, Hafızoğlu Sokak, Işık Sokak, Kirazlı Caddesi, Kuloğlu Çıkmazı Sokak, Menekşe Sokak, Orkide Sokak, Sakarca Sokak, Yavuz Sokak, Yıldız Sokak, Yılmaz Sokak ve civarında 08.00-20.00 saatleri arasında yatırım programı çalışmasından ötürü elektrik kesintisi uygulanacak. 

Yine Bakırköy’de; Şenlikköy Mahallesi, Akasya Sokak, Buket Sokak, Cevizli Sokak, Çevre Sokak, Ekşi Nar Sokak, Florya Caddesi, Hürriyet Caddesi ve civarında da 12.00-14.00 saatleri arasında bakım programı çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

29 EYLÜL CUMA GÜNÜ
Bahçelievler’de; Kocasinan Merkez Mahallesi, Mahmutbey Caddesi, Şehit Fikret Söğütler Sokak, Çiğdem 2 Sokak, Tomurcuk Sokak, Lale 3 Sokak ve civarında 10.00-16.00 saatleri arasında bakım programı kapsamında elektrikler kesilecek.

Bakırköy’de; Şenlikköy Mahallesi, Akasya Sokak, Ay Sokak, Cevizli Sokak, Ekşi Nar Sokak, Hürriyet Caddesi, İncir Sokak, Mercan Sokak, Nur Sokak, Yaprak Sokak, Yeni Bağlar Sokak, Yunus Emre Sokak ve civarında 10.00-12.00 saatleri arasında bakım programı çalışması süresince elektrik kesintileri olacak. >365/Haber Merkezi
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum