Bağcılar Güneşlispor'dan muhteşem gece…

Bağcılar Güneşli Spor Kulübü yoğun katılımın gerçekleştiği 'Dayanışma Gecesi'nde sponsarlara plaket takdimi yapıldı. Plaket takdimi sonrasında Bağcılar Güneşli Spor Kulübü futbolcuları ve katılımcılar gönüllerince eğlendiler.

Bağcılar Güneşlispor'dan muhteşem gece…

Bağcılar Güneşli Spor Kulübü yoğun katılımın gerçekleştiği 'Dayanışma Gecesi'nde sponsarlara plaket takdimi yapıldı. Plaket takdimi sonrasında Bağcılar Güneşli Spor Kulübü futbolcuları ve katılımcılar gönüllerince eğlendiler.

Bağcılar Güneşlispor'dan muhteşem gece…
03 Nisan 2017 - 12:12 - Güncelleme: 07 Nisan 2017 - 17:28
Reklam

Süper Amatör Lig ekiplerinden Bağcılar Güneşli Spor Kulübü, plaket törenin de gerçekleştiği muhteşem bir geceye imza attı. Yay düğün Salonu’nda gerçekleşen ‘Dayanışma gecesi’ne yoğun katılım yaşandı.

Şehitlerimiz için saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başlayan programda; yıl boyunca yapılan faaliyetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterimi ile devam etti. Açılış konuşmasını Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Mithat Sayar, “Megakent İstanbul'un en büyük ilçelerinden biri olan Bağcılar'da çocuklarımızın, gençlerimizin her türlü kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı, ahlaklı, erdemli, faziletli birer birey olmaları için tüm olumsuzluklara, zor şartlara rağmen amatör spor kulüplerimiz büyük bir mücadele veriyor” dedi.

BU HERKESİN VAZİFESİDİR
Gençlerin uyuşturucu kullanıma dikkat çeken Bağcılar Güneşli Spor Kulübü Başkanı Mithat Sayar “Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan uyuşturucu madde kullanımı ilkokul sıralarına düştüğü verilerle açıklanıyor. Biz yöneticiler, idareciler, anneler, babalar, abiler, ablalar olarak çocuklarımızın, gençlerimizin bu bataklığa saplanmaması için büyük sorumluluk taşıyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle çocuklarımızı, gençlerimizi bu baş belası tuzaklardan uzak tutmak, bu bataklığı kurutmak bizlerin aslı görevidir. İşte bu yüzden çocuklarımızı amatör sporlara yönlendirmek ve amatör spor kulüplerine destek olmak herkesin vazifesidir” diye konuştu.

2017/04/8806959.jpg

Başkan Mithat Sayar, “İlçemizde 19 amatör spor kulübü hizmet vermektedir. Tüm amatör spor kulüp başkanları, yöneticileri büyük ve zorlu bir mücadele içerisindedir. Biz amatör spor kulüpleri olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Spor,  yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler,  zekâ kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zaman da ahlâklısını severim’ sözlerinde olduğu gibi bizler de zeki, çevik ve ahlaklı bireyler yetiştirmek için çaba sarfediyoruz” ifadelerini kullandı.

2017/04/7414106.jpg

GELECEK SEZONDAKİ HEDEFİMİZ; BAL 
Başkan Sayar, “Bağcılar Güneşli Spor Kulübünü devraldığımız günden bugüne alt yapı da U14, U16 ve A Takım sezonlarımızı tamamladık. Gelecek hafta genç takımımızı lige hazır hale getirdik. İnşallah bu yıl genç takımımız bize şampiyonluk tacını takacaktır. Süper Amatör Lig de mücadele eden takımımızın gelecek sezon ki hedefi şampiyon olarak Bölgesel Amatör lige çıkmak olduğunu buradan ilan ediyoruz “ şeklinde konuştu.

Yaşadıkları zorlu süreçte destek olan kulüplere, sponsorlara, iş adamlarına ve yönetim kuruluna teşekkür eden Başkan Sayar “Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

2017/04/8246488.jpg

YOĞUN KATILIM
Programa Bağcılar Belediyesi Meclis üyeleri; Cem Kılıç, Kemal Keser, Ümit Yurdakul, Bağcılar Belediyesi Ruhsat Müdürü Hasan Çobanoğlu, ilçedeki amatör spor kulübü başkanları, yöneticileri, Yenigün Mahalle Muhtarı Bünyamin Çiftçi, Çınar Mahallesi Muhtarı Hakan Delice, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, Bağcılar Güneşli Spor Kulübü futbolcuları, futbolseverler ve çok sayıda önemli isim katıldı.

Program sponsorlara, kulübe destek olan iş adamlarına, kulüp yöneticilerine, teknik direktör Arif Çil ve bazı spor kulüplerine plaket takdim edildi. Plaket takdimi sonrasında Bağcılar Güneşli Spor Kulübü futbolcuları ve katılımcılar gönüllerince eğlendiler.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum