Atatürk üzerinden Kılıçdaroğlu’na yüklendi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bakan Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözlere tepki gösteren AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Aysun Çelikler, yaptığı yazılı açıklamayla Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti.

Atatürk üzerinden Kılıçdaroğlu’na yüklendi

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bakan Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözlere tepki gösteren AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Aysun Çelikler, yaptığı yazılı açıklamayla Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti.

Atatürk üzerinden Kılıçdaroğlu’na yüklendi
07 Nisan 2016 - 13:34 - Güncelleme: 07 Nisan 2016 - 13:50
Reklam

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun son grup toplantısında Bakan Sema Ramazanoğlu hakkında kullandığı “Aileden Sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette” ifadesi üzerine tepkiler çığ gibi büyüyor. Sosyal medyadaki tepkilerin yanı sıra sanat, iş ve siyaset camiasından ardı ardına yapılan açıklamalarla da tepkiler sürüyor.

AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Aysun Çelikler de bir yazılı açıklama yaparak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kınadı. Mustafa Kemal Atatürk’ün kadına verdiği önem üzerinden Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklenen Başkan Aysun Çelikler, “Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin başında olan bu kişi devralmış olduğu mirasa da ihanet etmiştir. Önemli olan Yüce Önder Atatürk'ün koltuğuna oturmak değil onun miras bıraktığı değerler ile ilerlemektir. Mustafa Kemal'in Türk kadınını korumak ve demokratik seviyelere getirmek için sarf ettiği mücadele ortadayken yapılmış bu talihsiz ve çirkin açıklamalar inanıyoruz ki parti fark etmeksizin tüm kadınlarımız tarafından hak ettiği tepkiyi görecektir” şeklinde tepkisini dile getirdi. 365/Aykut Kaya

AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı Aysun Çelikler’in yazılı açıklamasının tamamı şöyle:
C.H.P. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin Grup Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Sema RAMAZANOĞLU’nu ve onun nezdinde tüm kadınları hedef alan çirkin açıklamalarını bir anne, bir kadın olarak şiddetle kınıyorum.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun  yaptığı bu açıklama sadece Sayın Bakanı’mızın şahsına  yönelik değil  toplumun ve ailenin temeli olan tüm kadınlara yönelik bir saldırı olmuştur. Millet'imizin ve tüm kadınlarımızın bir Siyasi Parti Genel Başkanından beklediği, argo kelimelerle hakaret ederek kadınlarımızı cinsel bir objeymiş gibi gösterip toplumda zaten var olan cinsiyet ayrımcılarının ekmeğine yağ sürmesi değil, tam tersine milletimizin geçtiği bu zor süreçte şartlar ne olursa olsun Millet'e destek olmasıdır.
Türk Kadını her zaman namusunu ve şerefini korumuş, savaş zamanlarında bile iffetine halel gelmesinden sakınan bir iffet abidesi olarak tüm dünyanın saygısını kazanmıştır.
 Kemal Kılıçdaroğlu’na  öncelikle şunu söylemek istiyoruz; 
Asla unutmasın ki kadınlar Allah'ın emanetidir, kadınlar annedir ve kadınlar toplumun hafızasıdır. Görüyoruz ki milletimizin hafızasından bihaber olan bu zat hala neden sürekli kaybettiğini anlayamamaktadır. Yaşadığı toplumun değer yargılarından bu kadar uzak bir insanın millet nezdinde de kazanması mümkün değildir.
Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partinin başında olan bu kişi devralmış olduğu mirasa da ihanet etmiştir. Önemli olan Yüce Önder Atatürk'ün koltuğuna oturmak değil onun miras bıraktığı değerler ile ilerlemektir. Mustafa Kemal'in Türk kadınını korumak ve demokratik seviyelere getirmek için sarf ettiği mücadele ortadayken yapılmış bu talihsiz ve çirkin açıklamalar inanıyoruz ki parti farketmeksizin tüm kadınlarımız tarafından hakettiği tepkiyi görecektir.
Kemal Kılıçdaroğlu' nun yapmış olduğu bu çirkin, haksız ve hukuksuz açıklamayı kınıyor ve toplumumuzun şunu iyi bilmesini istiyoruz ki; Ak Parti ayrışma göstermeksizin,  gerektiğinde cepheye cephane taşıyarak bu aziz milleti ayakta tutan, yeri geldiğinde "Ben evlatsız yaşarım vatan evlatsız yaşayamaz" diyerek evladını cepheye gönderen onurlu ve iffetli kadınlarımızın, en önemlisi annelerimizin her zaman yanındadır.
Bu çerçevede Kemal Kılıçdaroğlunu’nun Değerli Bakanımız Dr.Sema RAMAZANOĞLU'na karşı yaptığı açıklamaları nedeniyle toplum önünde Tüm Kadınlarımızından derhal özür dilemeye ve istifa etmeye çağırıyoruz.
Aysun Çelikler 
AK Parti Bakırköy İlçe Başkanı


YORUMLAR

  • 0 Yorum