Kapat

Gazete 365

Araştırmacı-Yazar Naci Memiş'ten önemli açıklamalar

Aktüel Haber Araştırmacı-Yazar Naci Memiş'ten önemli açıklamalar
16 Şubat 2010, 22:54 Salı (2742)
Türk ve İslam tarihinden örnekler vererek, tarihi bir konuşma yapan Naci Memiş, sık sık ayakta alkışlandı. Bahçelievler ilçesi Şirinevler Mahalle Muhtarı Galip Karayiğit'in, başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere, dernekler, sendikalar, siyasi pa

Bahçelievler ilçesi Şirinevler Mahalle Muhtarı Galip Karayiğit'in, başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere, dernekler, sendikalar, siyasi parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, camii görevlileri, okul müdürleri, ilçenin önde gelenleri ile Yozgat Boğazlıyan ve Köyleri Derneği'nde düzenlediği toplantıya katılan Araştırmacı-Yazar Naci Memiş tarihi bir konuşma yaptı.

Türk düşmalığı yapılıyor

Birlik ve beraberliğimizin üzerinde oyunlar oynanıyor diyen Naci Memiş, “Batı, birlik ve beraberliğimizi bozmak, birbirimizden ayırmak üzere kimimizin kültürüne, kimimizin Kürtlüğüne, kimimizin Aleviliğine, kimimizin Sünniliğine planlı bir şekilde müdahale ederek, büyük Ermenistan'ı ve büyük İsrail'i oluşturmak üzere şark meselesini, Kürt meselesine dönüştürerek, karşımıza çıktı. Emin olun bu meselenin içinde Bugün Ermeniler ve kim olduğu bilinmeyen insanlar Kürtler üzerinden Türk düşmanlığı yapmaktadırlar. Devlete baş kaldıran eşkıya, devlete düşman, polise düşman, askere düşmandır.”

Bir ağacın kökü ve gövdesi gibiyiz

‘Kim hangi oyunu oynarsa oynasın, Allah'ın rahmeti bu milletin üzerindedir' diyen Naci Memiş, “Turani derinlikler itibariyle bardağın içindeki su gibi, bir ağacın kökü ve gövdesi gibi biriz. Birlik ve beraberliğimiz üzerinde oyunlar devam edecektir ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. En kötü devlet, devletsizlikle mukayese edilemeyecek kadar önemlidir. Çanakkale, Sarıkamış, Kıbrıs müştereğimiz. Peygamber efendimizin söylediği “İstanbul'u fetheden emir ne güzel emir, o asker ne güzel asker” işte biz bu millettin ahvalıyız. Bu ahval, Diyarbakırlı, Muşlu, Hakkarili, Tekirdağlısı, Mersinlisi, Tokatlısı, Yozgatlısı hepsi beraber bu birlik ve beraberliği oluşturmuş. Düşmanlar, ne yaparsa yapsın, memleketlerimize bakmaksızın bu bayrak dalgalansın, bu devlet payidar olsun, bu vatan müstakil kalsın duygusuyla bir araya geldiğimiz sürece oyunlar bozulur.” dedi.
Etiketler:
Rumuz

Yorum yapın

Yorumlarınızı, tamamı büyük harflerle YAZMAYINIZ.
Küfür, hakaret, rencide edici kelimeler ve, inançlara saldırı içeren yorumlar yayımlanmamaktadır.
Yorumlarınız incelendikten sonra yayınlanacaktır (biraz zaman alabilir)

anadolu
25.09.2012 22:55:54
naci memiş bu vatanın öz evladı müslüman türk ülkücüdür.kurani ve turani değerlere sahip türkeş tecrübeli türk milliyetçisidir.

soruyorum
22.01.2010 12:40:14

irem
21.01.2010 00:40:40

Ziyaretçi
18.01.2010 12:01:18

selahattin
17.01.2010 22:24:42
turani derinlikler ile kastedilen siz bilmezsiniz biz hallerediz, kara kutulara da hıfzeder size göstermeyiz mantığı ile oluşan derinlik ise, bu derinlik kalktı, yok türk milliyetçiliği ile başka ırklardan üstünlük ele alınıyorsa kılavuzum kurandır kardeşimdir, kimsenin kimseye takvanın dışında bir üstünlüğü olamaz, geçen dönem 2007de boş oy attım, genel seçimde, çok pişmanım, akpartiyi destekliyorum. selam dua.
Yorumunu Facebook'ta yap

Bayram Kırtaş
Çiftlikten köye, beldeden ilçeye…

Tüm Hakları Saklıdır © 2000-2011 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz | Tel : +90 212 442 24 24 / Faks : +90 212 442 81 01 | ZDWEB