Açılışa siyasetin ünlü simaları katıldı

Bölgenin ve Bahçelievler ilçesinin yakından tanıdığı Diş Hekimi Doktor Hüseyin Özkahraman’ın yeni muayenehanesinin görkemli açılışına, siyaset camiasının önemli isimleri katıldı.

Açılışa siyasetin ünlü simaları katıldı

Bölgenin ve Bahçelievler ilçesinin yakından tanıdığı Diş Hekimi Doktor Hüseyin Özkahraman’ın yeni muayenehanesinin görkemli açılışına, siyaset camiasının önemli isimleri katıldı.

Açılışa siyasetin ünlü simaları katıldı
31 Ocak 2016 - 15:55 - Güncelleme: 12 Şubat 2016 - 19:36
Reklam

Geçtiğimiz dönem CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı olan, CHP Bahçelievler eski İlçe Başkanı Diş Hekimi Doktor Huseyin Özkahraman, yeni muayenehanesinin açılışını yaptı.

Bahçelievler Yaşam Hastanesi’nin kapanmasının ardından hemen hastanenin karşısında açtığı özel muayenehanesi ile hizmet vermeye devam eden Diş Hekimi Doktor Huseyin Özkahraman’ın muayenehanesinin açılışında, CHP Bahçelievler ilçe yönetimi ve siyasetin unlu simaları, CHP’nin ust duzey isimleri, dostları ve sevenleri de Özkahraman’ı yalnız bırakmadı.

Muayenehanenin açılış kurdelesini; Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, CHP eski Grup Başkanvekili ve TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ve CHP eski Milletvekili Suleyman Çelebi ile Huseyin Özkahraman ve eşi Yeşim Özkahraman birlikte kesti.

Aynı zamanda İmplant alanında da uzman olan Huseyin Özkahraman, davetlileri tek tek kapıda karşılayarak, misafirleriyle yakından ilgilendi. Renkli kişiliğiyle bilinen Huseyin Özkahraman, açılışa katılan isimlerle bol hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmedi.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ...
Adnan Kahveci Bulvarı uzerindeki muayenehanenin açılışına; CHP Genel Sekreteri Gursel Tekin, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, CHP eski Grup Başkanvekili ve TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul eski milletvekilleri; Suleyman Çelebi, Rıdvan Budak ve Mehmet Ali Özpolat, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Emine Gulizar Emecan, Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Adil Emecan, CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcıları; Ali Haydar Kahraman ve Şukru Metin, CHP Buyukşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Tapan, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Mehmet Ali Özkan ile Kadın Kolları Başkanı Hulya Oğuz, Gençlik Kolları Başkanı Berkan Erdoğan ve eski, yeni yönetim kurulu uyerleri, geçen dönem CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Huseyin Aydoğdu, CHP Bahçelievler İlçe Örgutu'nun önde gelenlerinden, unlu siyasetçi Gökmen Guneş, TÜKODER Bağcılar Şube Başkanı Aziz Koçal ve çok sayıda davetli katıldı. 365/Aykut Kaya

Diş Hekimi Doktor Huseyin Özkahraman eşi Yeşim ile açılışa katılanlarla tek tek ilgilendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum